Učenec jo je potrepljal po rami. Ko se obrne, jo presenečenje spravi v solze!

Gospa Lynn v posnetku je že vrsto let v kraju Reno v Nevadi zaposlena kot pomočnica na šoli. Učencem vsak dan pripravlja hrano, večkrat pa opravi tudi druga dobra dela. Ko je kdo izmed učencev slabe volje, mu z veseljem pomaga pri tem, da ga razvedri. In prav zato jo imajo učenci zelo radi.

Mnogi izmed njih so povedali, da jim je Lynn kot druga mama. Ker pa ji tega nikoli niso znali pokazati, so se odločili za prav posebno presenečenje.

V sodelovanju s posebno ekipo so pomočnico na šoli mnogi učenci presenetili tako, da so jo pogostili s hrano. Vsak dan namreč Lynn hrano deli njim, tokrat pa so se vloge zamenjale. In ker presenečenj še ni bilo konec, so dobri Lynn podarili tudi dobroimetje za letalsko karto, s katero bo lahko znova obiskala svojo bolno mater na drugi strani države.

Dobri ljudje si zaslužijo lepe stvari, ta posnetek pa je lahko vzor številnim širom sveta!
0
Milan Voda
Pred 18 tedni
Naj
Kar
Lahko
Človek
Za
Človeka
Nardi
To
Rabimo
In
Bo
Svet
Naj
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na poroki je hotel zaplesal s svojo mamo. To je šok, ki so mu bili priča gostje!Ženska je iz avtomobila pomahala medvedu. Poglejte si, kaj je storila žival...Policist je žensko prijel za ramo. Ko se obrne, doživi največji šok dneva!VIDEO: Princ Harry in Meghan ostala brez besed! To jima je narisala najstnica...Deček je k sosedu vrgel žogo! Ne boste verjeli, kaj so posneli njegovi starši...Natakarico je prijel za rit! Poglejte si, kako se mu je maščevala...VIDEO: Ne boste verjeli, kakšnemu prizoru so bili vozniki priča v ŽeleznikihNa poroki je zapel kar ženin! Ko boste slišali njegov glas... Prava čarovnija!VIDEO: Vesna in Miha spet poskrbela za smeh, to sta povedala o fačuzijuSnemal je deblo, nato pa ostal brez besed! Poglejte si, kaj je bilo v lesu...VIDEO: Gorski kolesar obnorel svet, skočil je čez kolesarje na Tour de FranceVIDEO: Tujci očarali ves Balkan! Tako so zapeli znano hrvaško uspešnico...Tako so se odzvali Belgijci, ko se je skozi mesto sprehodila družina iz HrvaškeVIDEO: 10-letna 'čudežna' deklica šokirala sodnike! Njen glas je iz drugega sveta...SMEH: Svoja sinova je učila, kako skočiti v bazen! Poglejte si, kaj je sledilo...Potapljač je pod vodo snemal ribo, nato se je zgodilo nepričakovanoSMEH: Balkanec stavkal zaradi služb. To je bila reakcija, ko mu je ponudil delo!VIDEO: Ne boste verjeli, koliko televizij ima doma Jože iz Ljubezni po domače!Kakšno znanje pilota helikopterja! Pristal je na gori, da bi pomagali ranjenimOpazil je psa, ki se je plazil za invalidskim vozičkom. Kar je posnel, obkroža svet...Slovenka z videospotom dviguje pritisk! Ste že slišali njeno novo pesem?Fantek z Downovim sindromom prvi sreča bratca. Poglejte si njegovo reakcijo...Tri deklice so se postavile v vrsto. Ko se obrnejo, nihče ne more zadržati smeha!VIDEO: Oblak zablestel na treningu! Gol je zabil s škarijcami v slogu Ronalda...Starša sta sinu v roke dala pismo. Ko ga je prebral, so mu obraz oblile solze...