Učenec jo je potrepljal po rami. Ko se obrne, jo presenečenje spravi v solze!

Gospa Lynn v posnetku je že vrsto let v kraju Reno v Nevadi zaposlena kot pomočnica na šoli. Učencem vsak dan pripravlja hrano, večkrat pa opravi tudi druga dobra dela. Ko je kdo izmed učencev slabe volje, mu z veseljem pomaga pri tem, da ga razvedri. In prav zato jo imajo učenci zelo radi.

Mnogi izmed njih so povedali, da jim je Lynn kot druga mama. Ker pa ji tega nikoli niso znali pokazati, so se odločili za prav posebno presenečenje.

V sodelovanju s posebno ekipo so pomočnico na šoli mnogi učenci presenetili tako, da so jo pogostili s hrano. Vsak dan namreč Lynn hrano deli njim, tokrat pa so se vloge zamenjale. In ker presenečenj še ni bilo konec, so dobri Lynn podarili tudi dobroimetje za letalsko karto, s katero bo lahko znova obiskala svojo bolno mater na drugi strani države.

Dobri ljudje si zaslužijo lepe stvari, ta posnetek pa je lahko vzor številnim širom sveta!
0
Milan Voda
Pred 6 tedni
Naj
Kar
Lahko
Človek
Za
Človeka
Nardi
To
Rabimo
In
Bo
Svet
Naj
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Denis Avdić uničil Korošico, v studiu se je skoraj zjokalaVIDEO: Denise Dame zakuhala škandal, tako je ponorela v Cankarjevem domuUstavil se je ob vroči novinarki. Ne boste verjeli, kaj ji je storil!Kaj se v resnici skriva pod značko Škode na pokrovu motorja?To je pri nas dedek storil svoji vnukinji! Posnetek je šokiral Slovenijo...SMEH: Pici in Pero nasmejala Slovence. Tako se žensk loti Pero!Poljak je skozi okno metal smeti. Poglejte si, kakšno lekcijo mu je dal voznik!Ribič je v morskega psa zaril nož! Ne boste verjeli, kaj se je zgodilo zatem...VIDEO: To je prizor s slovenske avtoceste, ki je danes zgrozil voznikeVIDEO: 13-letnik na nogometni tekmi pokazal, kaj pomeni fair play!VIDEO: Našli so psičko Mišo, ki jo je iskala vsa Slovenija!VIDEO: Voznik Golfa z vožnjo šokiral Slovence, tako je vozil pri DomžalahHotel je mimo tovornjakov, nato pa hladen tuš! Poglejte si, kaj so mu naredili...NORO: Potapljač je plaval v morju. Ko se potopi, ti ob prizoru zastane dih!GANLJIVO: Zvonik na nizozemski cerkvi po smrti Aviciija igral njegove pesmiVIDEO: Bo Slovenija izginila? To je posnetek svetnika, ki obkroža državo!Duhovnik na talentu razjokal občinstvo, sodnikom je pokonci dvignil kocineTo je najbolj preprosta past za miši. Oglejte si, kaj morate storiti!VIDEO: Tako je Dončić osmešil najboljšega blokerja v španski ligiNa polju je zagledal na tisoče nepremičnih ljudi. Stopil je bližje, nato pa šok!Konj je deklico vrgel v lužo, nato je pokazal razlog za svoje dejanjeIz reaktivca je snemal pristanek na letalonosilki. Bi se peljali z njim?Se tudi vam ponoči polni prenosnik? Ta posnetek vam bo dal misliti!80-letnik se je sprehaja s 25-letno punco. Poglejte si reakcije mimoidočih!VIDEO: Mladi mož senzacija med najstniki, tako je zasenčil Pahorja