Učenec jo je potrepljal po rami. Ko se obrne, jo presenečenje spravi v solze!

Gospa Lynn v posnetku je že vrsto let v kraju Reno v Nevadi zaposlena kot pomočnica na šoli. Učencem vsak dan pripravlja hrano, večkrat pa opravi tudi druga dobra dela. Ko je kdo izmed učencev slabe volje, mu z veseljem pomaga pri tem, da ga razvedri. In prav zato jo imajo učenci zelo radi.

Mnogi izmed njih so povedali, da jim je Lynn kot druga mama. Ker pa ji tega nikoli niso znali pokazati, so se odločili za prav posebno presenečenje.

V sodelovanju s posebno ekipo so pomočnico na šoli mnogi učenci presenetili tako, da so jo pogostili s hrano. Vsak dan namreč Lynn hrano deli njim, tokrat pa so se vloge zamenjale. In ker presenečenj še ni bilo konec, so dobri Lynn podarili tudi dobroimetje za letalsko karto, s katero bo lahko znova obiskala svojo bolno mater na drugi strani države.

Dobri ljudje si zaslužijo lepe stvari, ta posnetek pa je lahko vzor številnim širom sveta!
0
Milan Voda
Pred 1 mesecem
Naj
Kar
Lahko
Človek
Za
Človeka
Nardi
To
Rabimo
In
Bo
Svet
Naj
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Je to Slovenija? To je šok, ki so ga doživeli gasilci iz Ajdovščine...VIDEO: Prizor z Nizozemske obkroža svet! Tako s traktorji prevažajo bale sena...SMEH: To je reakcija Slovenca, ko je pihnil v drvo! Ni mogel verjeti, da deluje...VIDEO: Denis, Miha in Anja obiskali mamico Jano Morelj, tako izgleda po poroduVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...Sršen je pred kamero napadel miško, ob posnetku ti zastane dihVIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikDojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetNa odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...VIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...VIDEO: Slovenca navdušila z igranjem kitare in violine, posnetek je prava poezijaMoški iz Indije svet navdušil s parkiranjem! Tako izgleda njegova garaža...VIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!VIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbNa nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarVoznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: Je to najbolj grozljiva prometna nesreča? Vozniki so se znašli v peklu...Fanta s cerebralno paralizo Nike ganil do solz, po maratonu je padel na kolenaVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?Kuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoVIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem Metallice