Učitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besed

Brent Walker je poučuje matematiko v petem razredu osnovne šole v kraju Tampa na Floridi. Lansko leto se je Brent odločil, da bo svojih 20 učencev na veliko noč presenetil s prav posebnim presenečenjem.

Odpravil se je v trgovino, tam kupil plastična jajčka, nato pa vanje dal različne stvari in jajčka skril po razredu.

Ko je hodil po trgovini, so mu v oči padle velikonočne košarice z darili, ki bi njegovim učencem zagotovo polepšale dan. A kaj, ko je vsako darilo stalo 20 dolarjev.


FOX 13 News - Tampa Bay, Facebook
Ker si takšnega zneska ni mogel privoščiti, je za pomoč prosil svoje prijatelje na Facebooku. Objavil je zapis, v katerem je razložil nastalo težavo in prijatelje prosil za donacije. Kar se je zgodilo zatem, si ni predstavljal niti v sanjah...

Odziv prijateljev je bil neverjeten, v pičli uri je zbral že preko 700 dolarjev donacij, številka pa se je kmalu dvignila na 1.200 dolarjev. Brentu je zaigralo srce, ob veliki vsoti pa se je odločil, da bo z darili presenetil prav vse učence, ki jih na šoli uči matematike.

Tako je kupil košarice za 63 učencev in darila pripravljal celo noč, odzivi otrok pa so bili ob prihodu v razred naslednji dan neopisljivi. Bravo učitelju za takšno čudovito potezo, ki bi lahko bila vzor mnogim širom sveta!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliZgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Ganljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaPapiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15