Učitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besed

Brent Walker je poučuje matematiko v petem razredu osnovne šole v kraju Tampa na Floridi. Lansko leto se je Brent odločil, da bo svojih 20 učencev na veliko noč presenetil s prav posebnim presenečenjem.

Odpravil se je v trgovino, tam kupil plastična jajčka, nato pa vanje dal različne stvari in jajčka skril po razredu.

Ko je hodil po trgovini, so mu v oči padle velikonočne košarice z darili, ki bi njegovim učencem zagotovo polepšale dan. A kaj, ko je vsako darilo stalo 20 dolarjev.


FOX 13 News - Tampa Bay, Facebook
Ker si takšnega zneska ni mogel privoščiti, je za pomoč prosil svoje prijatelje na Facebooku. Objavil je zapis, v katerem je razložil nastalo težavo in prijatelje prosil za donacije. Kar se je zgodilo zatem, si ni predstavljal niti v sanjah...

Odziv prijateljev je bil neverjeten, v pičli uri je zbral že preko 700 dolarjev donacij, številka pa se je kmalu dvignila na 1.200 dolarjev. Brentu je zaigralo srce, ob veliki vsoti pa se je odločil, da bo z darili presenetil prav vse učence, ki jih na šoli uči matematike.

Tako je kupil košarice za 63 učencev in darila pripravljal celo noč, odzivi otrok pa so bili ob prihodu v razred naslednji dan neopisljivi. Bravo učitelju za takšno čudovito potezo, ki bi lahko bila vzor mnogim širom sveta!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapoVIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...Zapeljala je iz mehanične delavnice! To je šok, ki ga je doživela voznica...VIDEO: Zala in Gašper v finalu! Tako sta zapela na odru Evrovizije 2019VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...VIDEO: Kako je Igorju Bavčarju v zaporu? Posneli so ga med ribolovom...To je težava, s katero se lastniki Tesle soočajo ob vsakem dežjuVIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Zala in Gašper po nastopu šokirala: "Potem pa so razglasili Slovenijo..."Lastnik je kužku rekel, da je simpatičen! Odziv psa bo nasmejal tudi tebe...VIDEO: Kakšno presenečenje na poroki! Pesem Ave Maria je zapela v slovenščini...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Slovenski podjetnik 400 delavcem dal 1714 evrov regresa: "Raje zaploskajte sebi, zaslužili ste ga..."VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...Psička je hotela skočiti v bazen! Poglejte si reakcijo, ko ji lastnik odpre vrataVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!Smejala sta se, ko sta poškodovala Teslo! Nista vedela, da ju snema kamera...