Učiteljica je sedla Božičku v naročje. Ko je odstranil brado, je doživela šok!

Ena najbolj pomembnih stvari med božičnimi prazniki je ta, da člani družine čas preživijo skupaj. To velja še predvsem v primerih, ko kateri izmed članov družine preostalih sorodnikov ni videl že dolgo časa.

Žal pa nimajo vsi te možnosti, da bi božične praznike preživeli v objemu družine.

Veliko je med nami takšnih ljudi, ki opravljajo delo tudi med prazniki. Številni policisti, gasilci, zdravniki in vojaki morajo svojo službo opravljati tudi v prazničnih dneh, ki bi morali biti preživeti z družino.

Prav pred božičem je čas v vojski v Afganistanu preživljal tudi Ethan Harris. No, tako je mislila vsaj njegova mama Kim Harris, ki na eni izmed šol poučuje predmet matematike.

Ethan Harris se je namreč predčasno vrnil iz Afganistana, skupaj z očetom pa sta njegovi mami pripravila nepozabno presenečenje. Na šolskem dogodku se je preoblekel v Božička, nato pa so med vsemi zbranimi na oder povabili njegovo mamo.

Ta je sedla Božičku v naročje, kmalu zatem pa je ta snel brado. Ko boste videli čudovito reakcijo mame ob pogledu na svojega sina, bo tudi vam zaigralo srce!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Župnik iz Bohinja je zaspal na mašo, njegovo sporočilo obkroža SlovenijoVIDEO: Kmetu je prekipelo! Tako je dal lekcijo protestnikom, ki so zasedli njegovo posestSMEH: Tilen Artač nasmejal s priredbo Avsenikov, privoščil si je uporabnike spletaVIDEO: Denis Avdić pokazal pevski talent, tako sta z Leo Sirk zapela pesem ShallowPrišel je k veterinarju, da bi prevzel kužka! Odziv psa te nasmeje do solz...VIDEO: Čudovit vrt iz Budanj, ki Slovencem jemlje sapo! Izgleda kot iz pravljice...VIDEO: Ste že videli, kaj Dončić počne NBA novincu? Posnetek se širi kot požar...VIDEO: Marjan Šarec "nahecal" hrvaške novinarje, odgovarjal jim je v slovenščiniVIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Čustveno slovo voditeljice RTV! Tako je za konec zapela pred kamerami...VIDEO: Malček med festivalom ukradel vso pozornost! Njegov ples te bo očaral...Potepuška mucka z mijavkanjem prevzela svet, njeno oglašanje je prav posebnoVIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiVIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...Žirantka na talentu doživela šok, zastal ji je dih! Pred sabo je videla duha...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...SMEH: Nekdo je pohitril posnetek pristanka na Luni, prizori so nasmejali mnogeVIDEO: Bratec je prvič videl novorojeno sestrico, od sreče je zajokalVIDEO: Jan Oblak zablestel z noro dvojno obrambo, klanjajo se mu še vratarjiVIDEO: Letalo z največjim razponom kril na svetu opravilo svoj prvi poletDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Jean-Claude Juncker med slovesnostjo skoraj zažgal prvo damo RuandeVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s svilo