Učiteljica je sedla Božičku v naročje. Ko je odstranil brado, je doživela šok!

Ena najbolj pomembnih stvari med božičnimi prazniki je ta, da člani družine čas preživijo skupaj. To velja še predvsem v primerih, ko kateri izmed članov družine preostalih sorodnikov ni videl že dolgo časa.

Žal pa nimajo vsi te možnosti, da bi božične praznike preživeli v objemu družine.

Veliko je med nami takšnih ljudi, ki opravljajo delo tudi med prazniki. Številni policisti, gasilci, zdravniki in vojaki morajo svojo službo opravljati tudi v prazničnih dneh, ki bi morali biti preživeti z družino.

Prav pred božičem je čas v vojski v Afganistanu preživljal tudi Ethan Harris. No, tako je mislila vsaj njegova mama Kim Harris, ki na eni izmed šol poučuje predmet matematike.

Ethan Harris se je namreč predčasno vrnil iz Afganistana, skupaj z očetom pa sta njegovi mami pripravila nepozabno presenečenje. Na šolskem dogodku se je preoblekel v Božička, nato pa so med vsemi zbranimi na oder povabili njegovo mamo.

Ta je sedla Božičku v naročje, kmalu zatem pa je ta snel brado. Ko boste videli čudovito reakcijo mame ob pogledu na svojega sina, bo tudi vam zaigralo srce!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Prizor s poroke obkrožil svet! Pred cerkvijo so ju pričakali s kombajnomPreobrat pri obnovi hiše v Lendavi: Ne boste verjeli, za kaj so porabili denar!VIDEO: V Izraelu posneli ognjeni tornado, prizor jemlje sapoSlovenka nagnala prostovoljce, ki so ji obnavljali hišo! Kuhinja ji ni bila všečVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Namen je uničiti slovensko zgodovino!"Kuža s svojim dejanjem prevzel svet: Poglej, kako je pomagal ujetemu ptičku!Na Pohorju vozil za kužkom in ga zbil, video posnetek pa objavil na spletuVIDEO: Na Hvaru preko Bookinga najeli vilo za 6.240 evrov, ob prihodu pa šokVIDEO: Šok za španske turiste v Albaniji: Napadel jih je lastnik restavracije!VIDEO: Malček iz Hrvaške nasmejal do solz: "To je super, ampak me zelo kakat!"SMEH: Kuža iz vode prinesel kamen, njegovim podvigom se smeji cel internetVIDEO: Izjemen prizor pri sosedih, meteorit padel na Zemljo in noč spremenil v danSMEH: Prizor iz Ljubljane nasmejal svet: Tako sta se lotila čiščenja stekel!Pred kamerami se je prevrnil trajekt, posadka panično skakala v morjeMladenki zgrozili svet: Na Havajih sta uničili znamenito peščeno skulpturoVIDEO: Tim Gajser pokazal, kako velik človek je! Poglej, kaj je storil tokratPrehiteval je kar po odstavnem pasu, nato je dobil najboljšo lekcijoSMEH: Rusinja ob vozilu opazila pasji kakec: Tako je poskrbela za pravico!Oblasti porušile restavracijo Albanca, ki je s grozljivo napadel španske turisteSMEH: Kakšna sramota med ropom! Tako se je osmešil, da se mu smejijo še policistiSMEH: Dedek ji je rekel, da ga ne more prestrašiti! Dokazala mu je nasprotnoVIDEO: Tim Gajser brez konkurence: Postal je SVETOVNI PRVAK v razredu MXGP!VIDEO: Slovenijo zajele hude nevihte, številni kraji so pod vodoPorušil se je ogromen ledenik na Grenlandiji, posnetek te pusti brez besedMoški je na plaži snemal lepotice, nato ga je zasačila njegova žena