Učiteljica s svojo potezo obkrožila svet! Tako vsako jutro pozdravi učence...

Nekaj mesecev nazaj je na spletu pristal video posnetek, v katerem je vso pozornost ukradla ljubezniva učiteljica.

Ta namreč svoje učence prav vsako jutro pozdravi na najbolj inovativen način, dobre volje pa prav po zaslugi učiteljice med malčki nikoli ne manjka.

Iz privatne šole Christ Episcopal Church School v kraju Stevensville v ameriški zvezni državi Maryland prihaja video posnetek, v katerem je moč videti učiteljico Mrs. Sparks, ki svoje učence razveseli že ob samem prihodu v šolo.

Pred učilnico se na steni nahajajo štirje listi, na katerih so narisane različne podobe. Vsak učenec tako učiteljijci pokaže, kakšen pozdrav si želi iz njene strani!

Prizor, ki ga je na kamero posnela sodelavka učiteljice Mrs. Sparks, je na Facebook omrežju v štirih mesecih presegel že neverjetnih 55 milijonov ogledov, kar je le še en dokaz, kako izjemna je gesta učiteljice.

Takim učiteljicam bi svoje otroke pa z največjim veseljem zaupali. Delimo naprej še med prijatelje, da bodo tudi oni videli, kako simpatične učiteljice obstajajo na svetu!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!