Učiteljica s svojo potezo obkrožila svet! Tako vsako jutro pozdravi učence...

Nekaj mesecev nazaj je na spletu pristal video posnetek, v katerem je vso pozornost ukradla ljubezniva učiteljica.

Ta namreč svoje učence prav vsako jutro pozdravi na najbolj inovativen način, dobre volje pa prav po zaslugi učiteljice med malčki nikoli ne manjka.

Iz privatne šole Christ Episcopal Church School v kraju Stevensville v ameriški zvezni državi Maryland prihaja video posnetek, v katerem je moč videti učiteljico Mrs. Sparks, ki svoje učence razveseli že ob samem prihodu v šolo.

Pred učilnico se na steni nahajajo štirje listi, na katerih so narisane različne podobe. Vsak učenec tako učiteljijci pokaže, kakšen pozdrav si želi iz njene strani!

Prizor, ki ga je na kamero posnela sodelavka učiteljice Mrs. Sparks, je na Facebook omrežju v štirih mesecih presegel že neverjetnih 55 milijonov ogledov, kar je le še en dokaz, kako izjemna je gesta učiteljice.

Takim učiteljicam bi svoje otroke pa z največjim veseljem zaupali. Delimo naprej še med prijatelje, da bodo tudi oni videli, kako simpatične učiteljice obstajajo na svetu!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Župnik iz Bohinja je zaspal na mašo, njegovo sporočilo obkroža SlovenijoVIDEO: Kmetu je prekipelo! Tako je dal lekcijo protestnikom, ki so zasedli njegovo posestSMEH: Tilen Artač nasmejal s priredbo Avsenikov, privoščil si je uporabnike spletaVIDEO: Denis Avdić pokazal pevski talent, tako sta z Leo Sirk zapela pesem ShallowPrišel je k veterinarju, da bi prevzel kužka! Odziv psa te nasmeje do solz...VIDEO: Čudovit vrt iz Budanj, ki Slovencem jemlje sapo! Izgleda kot iz pravljice...VIDEO: Ste že videli, kaj Dončić počne NBA novincu? Posnetek se širi kot požar...VIDEO: Marjan Šarec "nahecal" hrvaške novinarje, odgovarjal jim je v slovenščiniVIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Čustveno slovo voditeljice RTV! Tako je za konec zapela pred kamerami...VIDEO: Malček med festivalom ukradel vso pozornost! Njegov ples te bo očaral...Potepuška mucka z mijavkanjem prevzela svet, njeno oglašanje je prav posebnoVIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiVIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...Žirantka na talentu doživela šok, zastal ji je dih! Pred sabo je videla duha...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...SMEH: Nekdo je pohitril posnetek pristanka na Luni, prizori so nasmejali mnogeVIDEO: Bratec je prvič videl novorojeno sestrico, od sreče je zajokalVIDEO: Jan Oblak zablestel z noro dvojno obrambo, klanjajo se mu še vratarjiVIDEO: Letalo z največjim razponom kril na svetu opravilo svoj prvi poletDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Jean-Claude Juncker med slovesnostjo skoraj zažgal prvo damo RuandeVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s svilo