Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!

Deklica po imenu Emily Hand je ena izmed otrok, ki jih je ugrabil Hamas. V času ugrabitve je bila stara komaj osem let, njena družina pa je sprva domnevala, da jo je vojaška skupina ubila.

Te dni so posneli ganljiv prizor, ko se je danes 9-letna Emily po petdesetih dneh srečala z očetom Thomasom Handom.

17. novembra je deklica Emily kot talka v Gazi dopolnila devet let - le dan pozneje se je srečala s svojim očetom. Izpustitev je rezultat sporazuma z Izraelom, ki ga je v preteklih dneh sklenil s Katarjem.

Emily je hčerka irske priseljenke v Izraelu, ki je pred leti umrla za rakom. Ob izpustitvi jo je pričala oče, ki srečnega dne nikoli ne bo pozabil. Poleg deklice Emily so izpustili tudi njeno 11-letno prijateljico Hilo Rotem Shoshani - ta je stekla v objem svojemu stricu. Njeno mater še vedno kot talko zadržujejo v Gazi.

Poglejte si ganljiv video posnetek, pri katerem lahko spremljamo dve izpuščeni deklici, ko sta se po petdesetih dneh znova srečali s svojimi družinami in sorodniki.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na mejnem prehodu: Zaradi slovenskega voznika je izgubil živce!Slovenski župnik je obiskal Auschwitz: Njegove besede obkrožajo državo!Kamera v gozdu posnela leglo mladičkov volka: Posnetek, ki ti bo polepšal dan!Mama nehote razkrila spol otroka: Odziv očeta je nasmejal splet!Posnetek poštarja, ki je nasmejal Slovenijo: Užitke v postelji primerjal z biljardom!Družina iz Vipave, ki skrbi za več kot 30 živali: Zgodba, ki je navdihnila Slovenijo!VIDEO: Nika Križnar postavila rekord skakalnice: Poglejte izjemen skok Slovenke!Hrvaška predstavila pesem za Evrovizijo: Stavnice jim napovedujejo drugo mesto!Darja Gajšek zapela uspešnico Lojzeta Slaka: Njen nastop je balzam za dušo!VIDEO: Modrijani in Stil predstavili novo pesem: Bo to nova slovenska uspešnica?Slovenka na harmoniko zaigrala uspešnico Modrijanov: Njen nastop te bo prevzel!VIDEO: 98-letna babica osvojila srca Slovencev: Kar sama je odšla na Sardinijo!VIDEO: Predrzna mladina v Ljubljani: Obkolili so policiste, nato so jih pregnali!Kamera pol leta snemala v gozdu: Posnela je prizore z različnimi divjimi živalmi!Miran Rudan predstavil novo pesem "Amen", z nastopom je navdušil SlovenceDeček pokazal ljubezen do živali na kmetiji: Posnetek, ki ti polepša dan!Werner objavil posnetek nastopa, ko je leta 1995 zapel s pevko Simono WeissVIDEO: Njegovo dekle se obnaša kot pes: Vozi jo na povodcu, pravijo da je nora!Hrvat na Evroviziji v težavah: Pesem v preiskavi, stavnice napovedujejo zmago!VIDEO: Posneli trenutek, ko je Franci Kek med košarkarsko tekmo stekel na parketMedved se povsem približa lovcu4-letna Maša ima smrtonosno bolezen: Bi morala država poskrbeti za bolne otroke?Novinar je poročal ob morju: Posneli trenutek, ko mu je v obraz priletela riba!Tri terenska vozila uničena v nekaj sekundahVIDEO: Jezni kmetje v Bruslju: Po policistih in vladnih stavbah zlivali gnojnico!