Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!

Deklica po imenu Emily Hand je ena izmed otrok, ki jih je ugrabil Hamas. V času ugrabitve je bila stara komaj osem let, njena družina pa je sprva domnevala, da jo je vojaška skupina ubila.

Te dni so posneli ganljiv prizor, ko se je danes 9-letna Emily po petdesetih dneh srečala z očetom Thomasom Handom.

17. novembra je deklica Emily kot talka v Gazi dopolnila devet let - le dan pozneje se je srečala s svojim očetom. Izpustitev je rezultat sporazuma z Izraelom, ki ga je v preteklih dneh sklenil s Katarjem.

Emily je hčerka irske priseljenke v Izraelu, ki je pred leti umrla za rakom. Ob izpustitvi jo je pričala oče, ki srečnega dne nikoli ne bo pozabil. Poleg deklice Emily so izpustili tudi njeno 11-letno prijateljico Hilo Rotem Shoshani - ta je stekla v objem svojemu stricu. Njeno mater še vedno kot talko zadržujejo v Gazi.

Poglejte si ganljiv video posnetek, pri katerem lahko spremljamo dve izpuščeni deklici, ko sta se po petdesetih dneh znova srečali s svojimi družinami in sorodniki.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Grozljivka na Gorenjskem: Iz zraka posneli opustošenje vasi Kokra!21-letna Ana Resnik spregovorila, kaj naj bi ji kot deklici počel Challe SalleVIDEO: Tadej Pogačar nasmejal kolesarski svet: Med dirko je poškropil zaročenko!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"VIDEO: Huda ura v Istri: Med neurjem poplavilo avtocesto, ulice v Pazinu pod vodo!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!Slovenec je ženi rekel, da gre k maši: Ko je izvedela resnico, je pobesnela!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuGasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Anja in Roškar priredila uspešnico "Tek je 12 sati", nastop je nasmejal SlovenijoKamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!Starejši gospod iz Bosne mnogim dal misliti: Njegove besede so obkrožile Balkan!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Izjemna poteza slovenskega ženina: Na poroko se je pripeljal kar s traktorjem!VIDEO: Luka Basi in Marjetka zapela novo pesem: Nastop, ki je navdušil Slovence!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"Prizor, ki navdušuje Slovence: Stopili so skupaj in lastniku pomagali pri košnji!VIDEO: Posnetek, ki je ganil Slovenijo: 94-letni Lojze vstal z vozička in zaplesal!VIDEO: Miha Deželak z zeleno katrco krenil proti Parizu, da podpre naše športnikeFilmska akcija hrvaških policistov: Aretirali so požigalca, ki je zanetil požar!