Ulični nastop, ki je navdušil splet: Tako sta fant in dekle zapela uspešnico!

Pred meseci je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo ulični nastop fanta in dekleta.

Skupaj sta na Irskem zapela znano svetovno uspešnico, z nastopom pa sodeč po odzivih navdušila številne spletne uporabnike.

Video posnetek je prava uspešnica na spletu - zgolj na omrežju YouTube je do danes dosegel več kot milijon ogledov, pohvale za pevski nastop pa prihajajo iz vseh koncev sveta.

Jacob Koopman in Kylabelle sta za nastop poskrbela na ulici Grafton Street, ki se nahaja v središču irskega mesta Dublin. Zapela sta znano uspešnico "Zombie", ki jo v originalu izvaja priljubljena skupina The Cranberries.

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu, pri katerem lahko spremljamo fanta in dekle, ko sta na ulici v irskem mestu Dublin zapela uspešnico "Zombie". Bosta z nastopom prevzela tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Uh.., te pesmi ne maram. Sicer pa bi kaj drugega najbrž suvereno odigrala.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!