Umetnik je obdelal kovance, nastale so skrite pasti in premikajoče figure

Na spletu je pristal prav poseben video posnetek, v katerem je svoje delo predstavil umetnik iz Rusije. Ta se že vrsto let ukvarja s predelavo priljubljenih vžigalnikov Zippo, v zadnjih letih pa se je lotil predelave kovancev.

Vanje namreč gravira povsem nove stvari, večkrat pa navduši tudi s še nevidenimi funkcionalnostmi na kovancih.

Roman Booteen je umetnik iz Rusije, ki je v teh dneh vedno bolj priljubljen. Vse po zaslugi video posnetka, v katerem je predstavil svoja dela. Zdaj predeluje srebrne kovance "Morgan dollar", ki so v obtok šli med leti 1878 in 1904. Znova so jih začeli izdajati leta 1921, njihova posebnost pa je lahka sestava, saj so v večji meri vliti iz srebra skupaj z bakrom.

Ruski umetnik kovance obdela tako, da vanje vgradi nove funkcionalnosti, kot so pasti in neodkriti prostori.

Poglejte si, kakšni so rezultati njegovega dela, ki te dni obkrožajo svet in navdušujejo mnoge zbiratelje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet