Umetnik pobarvanko Disneyja spremenil v pravo nočno moro

Pobarvanke so predvsem pri naših najmlajših zelo priljubljene, pravim umetnikom pa nudijo odlično izhodišče za drugačen pogled na prijazne like.

Eno izmed pobarvank Disneyja je izkoristil tudi umetnik Jordan Persegati, ki je prijazne like iz risanke spremenil v pravo nočno moro.

Jordan Persegati je na spletu objavil video posnetek, pri katerem je Disneyjevo pobarvanko iz risanke Ledeno kraljestvo (Frozen) preuredil povsem po svoje. Like iz pobarvanke je s svojim talentom spremenil v strašljive podobe, s svojim delom pa vedno znova navdušuje številne uporabnike na spletu.

Video posnetek, ki ga je na spletu objavil dva tedna nazaj, je že prava uspešnica - samo na YouTube omrežju je do danes dosegel več kot 1,2 milijona ogledov, nad končnim rezultatom pa so navdušeni številni njegovi sledilci in ostali spletni uporabniki.

Poglejte si video posnetek, pri katerem je avtor prijazne like iz pobarvanke o Ledenem kraljestvu spremenil v prave pošasti. Bravo za takšen izjemen talent in domišljijo!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na oder je prišla na invalidskem vozičku: Sodniki so jokali ob nastopu!Kravi se je v kopito zataknil zob: Poglej, kako so ji pomagali!Mama posnela dvojčka med pogovorom: Posnetek na spletu podira rekorde!Nor posnetek nesreče vlaka: Zabil se je v tovornjak, ki je prevažal vozila!15-letna slepa deklica razjokala sodnike: Na talentu je dobila zlati gumb!Il Divji zapeli uspešnico skupine Rok'n'Band: Nastop, ki navdušuje Slovenijo!V nemškem pevskem šovu pokazal talent: Sodniki so bili navdušeni!Lastnica delila posnetek iz hiše: Duh je kužku snel ovratnico!VIDEO: Slovenska zabava na Krku: Posnetek, ob katerem ti zaigra srce!Tilen Artač s parodijo nasmejal Slovenijo: Privoščil si je slovenskega ministra!Najstarejša gimnastičarka na svetu, ki šteje zavidljivih 91 letKonj je lastnico potegnil k sebi, da bi se lahko objelaDenis Avdić poslušalce nasmejal do solz: Avstrijci so dobili še Pitschko!Deroča lava iz vulkana kot za šalo premikala ogromno skaloVIDEO: Grozljiv posnetek iz Kočevja: Z avtom je nalašč zbil medveda!12-letnik bežal pred policisti, nato se je zaletel v drugo voziloPrimorski fantje zapeli z glasbeniki: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Incident na protestu v Ljubljani: Voznika je zbila enega od protestnikov!Na slovenskem talentu nastopil Marko iz Srbije: Nastop, ki je navdušil sodnike!Potapljal se je v morju, nato se je zaletel v morskega psaVIDEO: Slovenski policist skozi naselje vozil z več kot 100 kilometri na uroVIDEO: Moderna hiša na Primorskem, ki ima sanjski razgled na morjeTuristom srce padlo v hlače: Mimo njih se je sprehodil ogromen medved!VIDEO: Nebo nad Madžarsko razsvetlil meteor, tako je eksplodiral v zrakuABBA na spletu objavila novo pesem, posneli so jo že leta 1978