Umirajoča opica se poslovi od oskrbnika: Prizor je gledalce ganil do solz!

Ena izmed uspešnic na spletu je tudi video posnetek, pri katerem lahko spremljamo ganljivo slovo šimpanza od svojega oskrbnika.

Video posnetek je na omrežju YouTube pristal pred petimi leti, mnogi spletni uporabniki pa so bili ob ogledu vidno ganjeni.

Video posnetek, ki ga je na omrežju YouTube objavil The Dodo, je že prava uspešnica na spletu - zgolj na omenjenem omrežju je do danes dosegel več kot 27 milijonov ogledov, prizor pa je ganil številne ljubitelje živali na spletu.

59-letni šimpanz je v času nastanka video posnetka zaradi bolezni bil tik pred smrtjo, na kamero pa so posneli zares ganljivo srečanje. Obiskal ga je stari prijatelj, oskrbnik, ki je za šimpanza v ujetništvu skrbel mnoga leta.

Poglejte si ganljiv odziv živali po tem, ko jo je na smrtni postelji obiskal oskrbnik. Se bo prizor dotaknil tudi tvojega srca?
0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Od vsakega bitja se je treba spoštljivo posloviti, ko pride njegov čas. Ko je meni v naročju leta 2007 umiral moj snežno beli muc sem tako jokal, da je bil moker od solza. No.., za Putinom in njegovimi krvniki pa bi ob njihovem odhodu ploskal. Najbrž je tudi Zemljarič slišal moj aplauz...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Glasbeniki iz Slovenije zapeli uspešnico ansambla, njihov nastop te bo navdušilPosnetek, ki je doza smeha: To počnejo psi in mačke, ko njihova lastnika spita!VIDEO: Trije slovenski pevci navdušili z nastopom: Tako so zapeli novo balado!Miniaturni konjiček lovil moškega: Posnetek ima že 12 milijonov ogledov!Kamera v Cerknici posnela nočni obisk: Pred hišo se je znašel trop volkov!Tujcem ponujal 50€, če ugane njihov jezik: Poglej, kako ga je zmedel Slovenec!Mladiček pasme Border Collie prvič srečal lisičko: Posnetek ti bo polepšal dan!11-letna deklica navdušila sodnike: Tako je zapela uspešnico Whitney Houston!VIDEO: Ilka Štuhec na smuku dosegla zmago: Poglej si njeno izjemno vožnjo!Voznik je zapeljal pred Smarta, na izvozu sta se oba večkrat prevrnilaŠportno letalo pristalo na vrhu stolpnice Burj Al Arab v DubajuRobert Petejan pripravil pesem za Ford: Njegov nastop je doza smeha!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač nasmejal kot vedeževalec Blaž: Klicali so ga glede zdravnika!Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Predstavili so nove koledarje!Sestre in brata zapeli uspešnico "Jolene", nastop ima že 21 milijonov ogledovPosneli so bitko med dvema slonoma: Posnetek ima več kot milijon ogledov!Robert Roškar sovoditeljici Anji v posteljo skril živo kačo17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Člani primorske skupine Superhuman Goats predstavili novo pesem "Iščeš"Tilen Lotrič predstavil novo čudovito balado: Pesem je posvetil mami!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoNina Pušlar v živo zapela svojo pesem: Njen nastop navdušuje Slovence!Slovenka citrarka zapela pesem Vlada Kreslina: Njen nastop je balzam za dušo!Slovenski pevci združili moči in zapeli uspešnico legendarne skupine Pop Design