Upokojenca iz Slovenije zapela pred kamero: Njun nastop je doza smeha!

Slovenijo je te dni znova obkrožil video posnetek, pri katerem sta starejša zakonca mnoge navdušila s pevskim nastopom.

Eno izmed znanih uspešnic sta zapela po svoje, z video posnetkom pa nasmejala številne spletne uporabnike.

Video posnetek je že prava uspešnica na omrežju Facebook, kjer je do danes dosegel več kot 50.000 ogledov. Sodeč po odzivih sta upokojenca poskrbela za dozo smeha.

Marjana in njen mož Frenki sta pred kamero zapela priredbo slovenske pesmi "Žena naj bo doma", ki jo v originalu izvaja hrvaški pevec zabavne glasbe Ivica Šerfezi, z nastopom pa nasmejala mnoge.

Prisluhnite čudoviti energiji Marjane in Frenkija, s katero sta med pevskim nastopom navdušila številne spletne uporabnike. Bosta s petjem nasmejala tudi tebe?

0
Marija Planko
Pred 8 tedni
Super besedilo, ki še kako drži in dobro zapeto, čestitke obema
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!