Uroš in Tjaša s pesmijo "Ob tebi" proslavila 3. obletnico njune poroke

Slovenska glasbenika Tjaša Hrovat in Uroš Steklasa, ki se v svetu glasbe predstavljata kot Uroš in Tjaša, sta te dni poskrbela za novo navdušenje.

S pesmijo "Ob tebi", ki jo je prvotno prepevala slovenska fantovska skupina Game Over, sta proslavila 3. obletnico poroke.

"Človek bi mislil, da bova med porodniško kaj manj glasbeno dejavna, a evo naju z novo skladbo," sta v smehu povedala Uroš in Tjaša, ki sta se tokrat odločila za prav poseben podvig - prirediti skladbo, ki so jo v originalu prepevali člani fantovske skupine Game Over.

Na snemanju se jima je med drugim pridružila tudi takrat še ne 5 mesecev stara hčerka Lori, ki je po besedah mladega para poskrbela za veliko dinamike in zabave.

Vsekakor pri mladi družinici veliko veljajo tudi datumi, ki pogosto naključno sovpadajo z nečim drugim. Ne le da sta Uroš in Tjaša rojena na isti dan, istega leta v isti porodnišnici - tokratno skladbo sta snemala na njuno 7. obletnico zveze (8.april), izdala pa na 3. obletnico poroke. Vse dobro jima želimo v zakonu!
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Zdravo jima zavidam njuno srečo. Upam, da bo trajala doooolgo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruPolicist se je osmešil pred kamero: Posnetek ima že 17 milijonov ogledov!VIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!VIDEO: Prizor iz Slovenije, ki je prava uspešnica: Na cesti so posneli laboda!Kuža je simuliral poškodbo tačke, nato mu je lastnik omenil sprehodTilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Tilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Slepa pevka s petjem ganila sodnike: Takšen nastop je pripravila na talentu!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecBrat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Na talentu navdušil s čarovnijo: Takšno točko je pripravil za avdicijo!Grega Skočir s skupino Vivere zapel uspešnico zasedbe Big Foot MamaVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovMladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Moški tvegal svoje življenje: Deklico je rešil pred padcem iz 8. nadstropja!