Uroš in Tjaša zapela novo pesem: Njun nastop navdušuje Slovence!

Slovenska glasbenika Uroš in Tjaša sta te dni na spletu predstavila svojo novo pesem "Mlada v spominih", s katero sta sodeč po odzivih navdušila mnoge poslušalce.

Pesem je v manj kot enem dnevu dosegla več kot 10.000 ogledov samo na YouTube omrežju.

"Vsi se tako bojimo staranja, na vse pretege se trudimo skriti prve gubice, skrivamo svoja leta... Če pa na staranje gledaš drugače - tako kot midva, je pa to pravzaprav neverjeten privilegij. Da se imaš možnost postarati z nekom, ki ga imaš z vsem srcem rad in ti je po možnosti dano spremljat odraščanje svojih otrok in kasneje še vnučkov. Marsikomu je to na grob način odvzeto. Upava, da se bo tudi vas tematika nove pesmi dotaknila tako, kot se je naju," sta ob videospotu na YouTube kanalu zapisala Uroš in Tjaša.

Pod avtorja besedila in glasbe se pri pesmi "Mlada v spominih" podpisuje Uroš Steklasa, za aranžma sta poskrbela Krešimir Tomec in Mahir Sarihodžić.

Prisluhnite novi čudoviti pesmi "Mlada v spominih", ki sta jo v teh dneh na spletu predstavila simpatična slovenska glasbenika Uroš in Tjaša. Bosta navdušila tudi tebe?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje