Urška Kužet in Nika Svetlin skupaj zapeli uspešnico Slovenskih Muzikantov

V preteklem delu priljubljene oddaje V petek zvečer, skozi katero nas vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, smo bili znova priča čudovitim pevskim nastopom.

Svoje talente sta pokazali tudi mladi slovenski pevki Urška Kužet in Nika Svetlin, ko sta zapeli uspešnico ansambla Slovenski Muzikantje.

Pri pevski nastopih glasbenike spremljajo člani hišnega banda Diamanti, gledalci pa so vedno priča čudovitim pevskim kombinacijam različnih pevk in pevcev.

"Moj fant je veseljak" je izredno popularna polka, ki so jo v originalu izvajali legendarni Slovenski Muzikantje. V oddaji V petek zvečer sta omenjeno uspešnico zapeli izredni mladi pevki Urška Kužet in Nika Svetlin.

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu iz oddaje V petek zvečer, pri katerem sta pesem "Moj fant je veseljak" zapeli Urška Kužet in Nika Svetlin. Bosta z nastopom navdušili tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Madona, kako ga žgedo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sosedje so se 5 let smejali, ker so pred hišo gradili jahto, nato so obmolkniliNa meji s Hrvaško so mu popustili živci: Tako je napadel drugega voznika!Gluha ženska prvič slišala glas svojega moža: Prizor ima 10 milijonov ogledov!Iz vode so rešili kenguruja: Poglej, kako se je žival zahvalila ljudem!Mačka je grizla kozarec, nato ji je glava padla v vodo: Njen odziv je doza smeha!Voznik na avtocesti v Romuniji trčil v medvedaDojenček vzgojiteljici umaknil stol, tik preden se je usedlaStrogi sodnik Simon ustavil nastop 20-letnika: Na koncu je poskrbel za navdušenje!Moški z uboge želve odstranil morske školjke: Posnetek ima 26 milijonov ogledov!V gozdu je žagal drevesa, divja žival si je želela njegove pozornostiVIDEO: Ganljiv prizor na otoku Hvar: Tako je mali sinček pomagal očetu gasilcu!Družina med sprehodom naletela na medveda: Tako dolgo jim je sledil po poti!Starši so deklici kupili kužka: Njena sreča ti bo polepšala dan!Na ameriškem talentu je ples združil s čarovnijo: Nastop je navdušil sodnike!Deček z avtizmom padel v bazen: Življenje mu je rešil sosed!Plesalka na talentu prevzela sodnike: Njen plesni nastop je prava senzacija!Lastniki pokazali smešno rešitev, kako mačko zadržijo na balkonuVeč kot 100 skatov plavalo ob obali: Takšen prizor so doživeli kopalci!VIDEO: Redar v Šiški na tla podrl kolesarja: Posnetek danes obkroža Slovenijo!VIDEO: Na Petrolu napolnil rezervoar kljub obvestilu, da goriva ni več12-letnik z angelskim glasom prevzel sodnike: Njegov nastop te bo navdušil!Dekleta s čudovitim plesom do zlatega gumba: Tako so navdušile na talentu!Tadej Pogačar z moštvenim kolegom pred ciljem igral kamen, papir, škarjeLjubljanski policist na motorju opazil reševalce: Tako jim je pomagal ob zastoju!Moški na talentu šokiral sodnike: Takšnemu noremu nastopu so bili priča!