V mladosti so ji pravili, da ni dovolj dobra: Zdaj je z glasom prevzela sodnike!

Na ameriškem šovu talentov se je na avdiciji te dni predstavila 24-letna pevka Shaquira McGrath, ki prihaja iz ameriške zvezne države Georgia.

Peti je začela že pri rosnih dveh letih, a ji preboj na glasbeno sceno nikoli ni uspel - predvsem po zaslugi zlobnih jezikov, ki so ji vedno pravili, da ni dovolj dobra.

Shaquira McGrath se že vse od otroštva spopada s prekomerno težo, prav tu pa je tičal razlog, da so ji prijatelji vedno odsvetovali nastope. Vse življenje so ji govorili, da ji nikoli ne bo uspelo, te dni pa se je govoricam odločila narediti konec.

Nastopila je v šovu America's Got Talent 2020, na avdiciji pa zablestela s petjem pesmi "Redneck Woman", ki jo v originalu poje danes 46-letna pevka Gretchen Wilson.

Prisluhnite čudovitemu nastopu, pri katerem je 24-letna Shaquira McGrath prevzela vse sodnike v šovu America's Got Talent 2020. Še en dokaz, da nikoli v življenju ne smemo popustiti!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozija7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Šok med vožnjo skozi Karavanke: Takšen posnetek so objavili policisti!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Strela na pašniku zadela kravoSlavko iz Slovenije zaigral na frajtonarico: Njegov nastop je razveselil mnoge!VIDEO: Huda ura v Piranu: Natakarju je odneslo stole in mize!Voznik posnel, kaj se med vožnjo dogaja v notranjosti pnevmatikeMed sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!