V otroški sobi je slišala krike, nato je ugotovila, da njen otrok ni sam

Ko sta se Roy in Bernita Rogers poročila, sta takoj začela z načrtovanjem družine. Žal pa so njuni načrti kar trikrat splavali po vodi. Kar trikrat je namreč Bernita rodila prezgodaj, nihče izmed otrok ni preživel. Nekega dne pa se je v njuno življenje sprehodila potepuška mucka, ki ju je s svojo podobo očarala. Sprejela sta jo v svoj dom in začela skrbeti zanjo. Mucki sta nadala ime Midnight.

Kmalu po mucki pa se je že zgodil prvi čudež. Bernita je znova zanosila, na svet pa rodila zdravo deklico po imenu Stacey. Na deklico sta pazila na vsakem koraku, njeno sobo sta opremila s posebno napravo za nadzor dojenčkov. Na deklico pa je pazila tudi muca Midnight.

Nekega dne so na obisk prišli starši Bernite, deklica Stacey je spala v sobi nad njimi. Nenadoma je mucka pritekla k Berniti, a njenih nenavadnih dejanj ni razumela. Le trenutek zatem so se iz zvočnika za nadzor dojenčkov slišali grozljivi kriki. Stekla je v sobo in opazila kričečo mucko, ob njej pa svojo malo Stacey, ki je hlastala za zrakom in se dušila. Hitro so jo odpeljali v bolnišnico, po zaslugi mucke pa deklici rešili življenje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Denis Avdić uničil Korošico, v studiu se je skoraj zjokalaVIDEO: Denise Dame zakuhala škandal, tako je ponorela v Cankarjevem domuUstavil se je ob vroči novinarki. Ne boste verjeli, kaj ji je storil!Kaj se v resnici skriva pod značko Škode na pokrovu motorja?To je pri nas dedek storil svoji vnukinji! Posnetek je šokiral Slovenijo...SMEH: Pici in Pero nasmejala Slovence. Tako se žensk loti Pero!Poljak je skozi okno metal smeti. Poglejte si, kakšno lekcijo mu je dal voznik!Ribič je v morskega psa zaril nož! Ne boste verjeli, kaj se je zgodilo zatem...VIDEO: To je prizor s slovenske avtoceste, ki je danes zgrozil voznikeVIDEO: 13-letnik na nogometni tekmi pokazal, kaj pomeni fair play!VIDEO: Našli so psičko Mišo, ki jo je iskala vsa Slovenija!VIDEO: Voznik Golfa z vožnjo šokiral Slovence, tako je vozil pri DomžalahHotel je mimo tovornjakov, nato pa hladen tuš! Poglejte si, kaj so mu naredili...NORO: Potapljač je plaval v morju. Ko se potopi, ti ob prizoru zastane dih!GANLJIVO: Zvonik na nizozemski cerkvi po smrti Aviciija igral njegove pesmiVIDEO: Bo Slovenija izginila? To je posnetek svetnika, ki obkroža državo!Duhovnik na talentu razjokal občinstvo, sodnikom je pokonci dvignil kocineTo je najbolj preprosta past za miši. Oglejte si, kaj morate storiti!VIDEO: Tako je Dončić osmešil najboljšega blokerja v španski ligiNa polju je zagledal na tisoče nepremičnih ljudi. Stopil je bližje, nato pa šok!Konj je deklico vrgel v lužo, nato je pokazal razlog za svoje dejanjeIz reaktivca je snemal pristanek na letalonosilki. Bi se peljali z njim?Se tudi vam ponoči polni prenosnik? Ta posnetek vam bo dal misliti!80-letnik se je sprehaja s 25-letno punco. Poglejte si reakcije mimoidočih!VIDEO: Mladi mož senzacija med najstniki, tako je zasenčil Pahorja