V otroški sobi je slišala krike, nato je ugotovila, da njen otrok ni sam

Ko sta se Roy in Bernita Rogers poročila, sta takoj začela z načrtovanjem družine. Žal pa so njuni načrti kar trikrat splavali po vodi. Kar trikrat je namreč Bernita rodila prezgodaj, nihče izmed otrok ni preživel. Nekega dne pa se je v njuno življenje sprehodila potepuška mucka, ki ju je s svojo podobo očarala. Sprejela sta jo v svoj dom in začela skrbeti zanjo. Mucki sta nadala ime Midnight.

Kmalu po mucki pa se je že zgodil prvi čudež. Bernita je znova zanosila, na svet pa rodila zdravo deklico po imenu Stacey. Na deklico sta pazila na vsakem koraku, njeno sobo sta opremila s posebno napravo za nadzor dojenčkov. Na deklico pa je pazila tudi muca Midnight.

Nekega dne so na obisk prišli starši Bernite, deklica Stacey je spala v sobi nad njimi. Nenadoma je mucka pritekla k Berniti, a njenih nenavadnih dejanj ni razumela. Le trenutek zatem so se iz zvočnika za nadzor dojenčkov slišali grozljivi kriki. Stekla je v sobo in opazila kričečo mucko, ob njej pa svojo malo Stacey, ki je hlastala za zrakom in se dušila. Hitro so jo odpeljali v bolnišnico, po zaslugi mucke pa deklici rešili življenje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na poroki je hotel zaplesal s svojo mamo. To je šok, ki so mu bili priča gostje!Ženska je iz avtomobila pomahala medvedu. Poglejte si, kaj je storila žival...Policist je žensko prijel za ramo. Ko se obrne, doživi največji šok dneva!VIDEO: Princ Harry in Meghan ostala brez besed! To jima je narisala najstnica...Deček je k sosedu vrgel žogo! Ne boste verjeli, kaj so posneli njegovi starši...Natakarico je prijel za rit! Poglejte si, kako se mu je maščevala...VIDEO: Ne boste verjeli, kakšnemu prizoru so bili vozniki priča v ŽeleznikihNa poroki je zapel kar ženin! Ko boste slišali njegov glas... Prava čarovnija!VIDEO: Vesna in Miha spet poskrbela za smeh, to sta povedala o fačuzijuSnemal je deblo, nato pa ostal brez besed! Poglejte si, kaj je bilo v lesu...VIDEO: Gorski kolesar obnorel svet, skočil je čez kolesarje na Tour de FranceVIDEO: Tujci očarali ves Balkan! Tako so zapeli znano hrvaško uspešnico...Tako so se odzvali Belgijci, ko se je skozi mesto sprehodila družina iz HrvaškeVIDEO: 10-letna 'čudežna' deklica šokirala sodnike! Njen glas je iz drugega sveta...SMEH: Svoja sinova je učila, kako skočiti v bazen! Poglejte si, kaj je sledilo...Potapljač je pod vodo snemal ribo, nato se je zgodilo nepričakovanoSMEH: Balkanec stavkal zaradi služb. To je bila reakcija, ko mu je ponudil delo!VIDEO: Ne boste verjeli, koliko televizij ima doma Jože iz Ljubezni po domače!Kakšno znanje pilota helikopterja! Pristal je na gori, da bi pomagali ranjenimOpazil je psa, ki se je plazil za invalidskim vozičkom. Kar je posnel, obkroža svet...Slovenka z videospotom dviguje pritisk! Ste že slišali njeno novo pesem?Fantek z Downovim sindromom prvi sreča bratca. Poglejte si njegovo reakcijo...Tri deklice so se postavile v vrsto. Ko se obrnejo, nihče ne more zadržati smeha!VIDEO: Oblak zablestel na treningu! Gol je zabil s škarijcami v slogu Ronalda...Starša sta sinu v roke dala pismo. Ko ga je prebral, so mu obraz oblile solze...