V otroški sobi je slišala krike, nato je ugotovila, da njen otrok ni sam

Ko sta se Roy in Bernita Rogers poročila, sta takoj začela z načrtovanjem družine. Žal pa so njuni načrti kar trikrat splavali po vodi. Kar trikrat je namreč Bernita rodila prezgodaj, nihče izmed otrok ni preživel. Nekega dne pa se je v njuno življenje sprehodila potepuška mucka, ki ju je s svojo podobo očarala. Sprejela sta jo v svoj dom in začela skrbeti zanjo. Mucki sta nadala ime Midnight.

Kmalu po mucki pa se je že zgodil prvi čudež. Bernita je znova zanosila, na svet pa rodila zdravo deklico po imenu Stacey. Na deklico sta pazila na vsakem koraku, njeno sobo sta opremila s posebno napravo za nadzor dojenčkov. Na deklico pa je pazila tudi muca Midnight.

Nekega dne so na obisk prišli starši Bernite, deklica Stacey je spala v sobi nad njimi. Nenadoma je mucka pritekla k Berniti, a njenih nenavadnih dejanj ni razumela. Le trenutek zatem so se iz zvočnika za nadzor dojenčkov slišali grozljivi kriki. Stekla je v sobo in opazila kričečo mucko, ob njej pa svojo malo Stacey, ki je hlastala za zrakom in se dušila. Hitro so jo odpeljali v bolnišnico, po zaslugi mucke pa deklici rešili življenje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Je to Slovenija? To je šok, ki so ga doživeli gasilci iz Ajdovščine...VIDEO: Prizor z Nizozemske obkroža svet! Tako s traktorji prevažajo bale sena...SMEH: To je reakcija Slovenca, ko je pihnil v drvo! Ni mogel verjeti, da deluje...VIDEO: Denis, Miha in Anja obiskali mamico Jano Morelj, tako izgleda po poroduVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...Sršen je pred kamero napadel miško, ob posnetku ti zastane dihVIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikDojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetNa odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...VIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...VIDEO: Slovenca navdušila z igranjem kitare in violine, posnetek je prava poezijaMoški iz Indije svet navdušil s parkiranjem! Tako izgleda njegova garaža...VIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!VIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbNa nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarVoznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: Je to najbolj grozljiva prometna nesreča? Vozniki so se znašli v peklu...Fanta s cerebralno paralizo Nike ganil do solz, po maratonu je padel na kolenaVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?Kuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoVIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem Metallice