V požaru ni mogla rešiti male hčerkice. Ko je slišala besede gasilcev, je zajokala!

Erika Poremski je mamica v video posnetku, ki je nekega večera doživela resnično nočno moro. Ko se je ob varstvu 8 mesecev stare hčerkice Viviane na hitro odpravila do avtomobila, da bi iz njega pobrala nekaj stvari, je zgrožena opazila, da ji gori dom.

Hitro je stekla proti hiši, a so ognjeni zublji že dodobra načeli stavbo - do 8 mesecev stare hčerke se kljub vsem poizkušanju ni mogla prebiti. V hiši je bil ujet tudi njihov pes Polo.

Na kraj so prihiteli gasilci, ki so takoj vstopili v gorečo hišo, da bi pred ognjenimi zublji rešili malčico. In prizor, na katerega so naleteli, je mnoge ganil do solz. Na dojenčici je ležal kuža Polo, tako da jo je pred ognjem varoval kar s svojim telesom. Prav po zaslugi kužka je malčica preživela z le nekaj opeklinami. Žal kuža Polo požara ni preživel.

Še en dokaz, da bi hišni ljubljenčki za nas v vsakem trenutku dali življenje.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Besede Jerneja Šugmana obkrožajo Slovenijo. To je povedal v Naši mali kliniki!Tako se je Jan Plestenjak poklonil Jerneju Šugmanu, besede so ganile SlovenceVIDEO: Slovenski glasbeniki zapeli božično pesem, česa takega še niste slišaliVIDEO: Slovencu je prekipelo! Poglejte si, kaj mu je naredil operater A1...VIDEO: Slovenka brez dlake na jeziku o naši državi. To mora slišati vsak Slovenec!VIDEO: Nasprotnik udaril Dončića, nato je Luka s svojo potezo postal spletni hitVIDEO: Isaac Palma obnorel Slovence, tako je zapel uspešnico Elvisa PresleyjaMoški je sam sedel v prazni cerkvi. Ko dvigne glavo, gredo kocine vsem pokonci!Dekle ga je zasačilo med varanjem. Ne boste verjeli, kam je skril ljubico!Tega kužka zaradi drugačnosti nihče ni hotel imeti. Oglejte si, kako izgleda danes!Otroci so si 5 let želeli kužka. To je njihova reakcija, ko jim ga starši kupijo!Voznik BMW-ja je ob potezi redarjev prekipelo. Oglejte si, kaj je storil z lisicami!Usedel se je v traktor in se zapeljal po snegu. Samo počakajte, da vidite rezultat!Sedela je na kajaku in opazovala morje. Naslednji prizor ti pokonci dvigne kocine!Štiri dekleta so stopile na oder. Ob njihovi nenavadni točki so gledalci ponoreli!VIDEO: Slovenski voznik posnel ŠOK! Najprej je avto zletel s ceste, nato pa...VIDEO: Umrl je Jernej Šugman. To so posnetki, po katerih se ga bomo spominjali!VIDEO: Luka Sešek navdušil Slovence, kot Jan Plestenjak je zapel njegovo uspešnicoŽenska med vožnjo uporabljala telefon, konec nesreče vas bo zgrozilVIDEO: Korošica pobegnila v Prago k tajkunu. Oglejte si njen nov posnetek!