V požaru ni mogla rešiti male hčerkice. Ko je slišala besede gasilcev, je zajokala!

Erika Poremski je mamica v video posnetku, ki je nekega večera doživela resnično nočno moro. Ko se je ob varstvu 8 mesecev stare hčerkice Viviane na hitro odpravila do avtomobila, da bi iz njega pobrala nekaj stvari, je zgrožena opazila, da ji gori dom.

Hitro je stekla proti hiši, a so ognjeni zublji že dodobra načeli stavbo - do 8 mesecev stare hčerke se kljub vsem poizkušanju ni mogla prebiti. V hiši je bil ujet tudi njihov pes Polo.

Na kraj so prihiteli gasilci, ki so takoj vstopili v gorečo hišo, da bi pred ognjenimi zublji rešili malčico. In prizor, na katerega so naleteli, je mnoge ganil do solz. Na dojenčici je ležal kuža Polo, tako da jo je pred ognjem varoval kar s svojim telesom. Prav po zaslugi kužka je malčica preživela z le nekaj opeklinami. Žal kuža Polo požara ni preživel.

Še en dokaz, da bi hišni ljubljenčki za nas v vsakem trenutku dali življenje.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Ste že videli, kaj je jezni policist storil ob nesreči pri Trojanah?VIDEO: Šok za hrvaške gasilce med tekmo! To je posnetek, ki obkroža državo...VIDEO: Jelinčiču je znova prekipelo, dovolj ima "nategovanja". Je povedal prav?Oče je v avtu delal "selfie", nato je družina začela kričati! Nekdo je bil v prtljažniku...VIDEO: Tako se je zmešalo hrvaškemu komentatorju, ko je Mandžukić zabil golVIDEO: To je pesem, s katero je Lea Sirk zmagala na Melodijah morja in sonca!VIDEO: Juncker tako pijan, da ni mogel niti hoditi?Ženin je poljubil nevesto! Sekundo zatem so gostje priča izjemnemu čudežu...SMEH: Kako Balkanci navijajo za Hrvaško? Privoščili so si tudi Slovence...VIDEO: Šok pri Trojanah! To je nesreča, ki je zaprla štajersko avtocesto...Zapela sta skupaj s sestrico! Niti slutila nista, kaj se je dogajalo v ozadju...Vrnil se je do pogorele hiše, nato pa to! Poglejte, kdo mu je pritekel naproti...VIDEO: Sin hrvaškega nogometaša postal zvezda, po tekmi je vsem ukradel srceVIDEO: Drama na Tajskem je končana, rešili so vse dečke in trenerjaBabica pokaza, kako pospraviti posteljnino! Njena "tehnika" je nasmejala mnoge...Trojčki so tiho sedeli na kavču. Poglejte si reakcijo, ko v sobo vstopi oče!VIDEO: Poglejte si, kako so iz poplavljene tajske jame reševali ujete dečke15-letno dekle na ameriškem talentu "odpihnilo" sodnike, dobila je zlati gumbČrna mačka je strmela v sliko, nato je lastnica ugotovila pravi razlogVIDEO: Ste že videli, na kakšen način so zmago proslavili hrvaški nogometaši?VIDEO: Manca Špik navdušila na MMS 2018, to je njena nova pesem!Konja so ločili od njegove kobile! To je trenutek, ko se znova zagledata...VIDEO: Stopnice na reki Krki razjezile Slovence! Stale so 13 tisoč evrov...Na poroki je zapel kar ženin! Ko boste slišali njegov glas... Prava čarovnija!Posneli so grozljiv trenutek, vodnjak se je pred njihovimi očmi pogreznil v zemljo