V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!

Na slepi avdiciji avstralskega šova The Voice se je predstavil tudi Chris Sebastian, ki je s svojim glasom takoj navdušil sodnike.

Že ko je začel peti, sta se proti njemu obrnila dva sodnika, ki sta si ga želela imeti v svoji ekipi.

Chris Sebastian je navdušil vse sodnike in mnoge prisotne gledalce v dvorani, ko je na slepi avdiciji zapel pesem "Jealous", ki jo v originalu izvaja 31-letni pevec Labrinth iz Anglije. Pesem je izšla leta 2014 v istoimenskem albumu Jealous.

Pevski nastop, objavljen na YouTube omrežju, je v tednu dni zabeležil že skoraj 800.000 ogledov pohvale na račun pevca pa dežujejo tudi med komentarji.

Prisluhnite, kako je Chris Sebastian v šovu The Voice Australia 2020 zapel uspešnico "Jealous" iz leta 2014.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Zanimivo, kako se vsi ti žiranti trudijo, da ne bi sprožili teh svojih "kanonov" izven ritma. Včasih uprizorijo pravo bobnarsko kanonado. Čakajo dooolgo, da model prepeva, potem pa ko prvi pokaže namen, da bo sprožil kanon planejo vsi po knofih, kot da bo zadnji ob življenje.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Župnik iz Bohinja se seli na drug konec Slovenije: To je povedal ob odhodu!Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!V mladosti so ji pravili, da ni dovolj dobra: Zdaj je z glasom prevzela sodnike!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Grozljivka v Indiji: Most se je podrl zaradi pretežkega tovornjaka!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Protestniki izžvižgali gardo Slovenske vojske: Zmerjali so jih z izdajalci!Fotografa je obiskala mlada polarna lisička: Takšen prizor je posnel na kamero!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Pogled, ki jemlje sapo: Iz zraka so posneli čudovito lepoto Triglava!Kakšen poklon sredi Japonske: Na dan državnosti je recitiral Zdravljico!Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!