V zaprtih živalskih vrtovih spustili pingvine: Sprehajajo se kar po hodnikih!

Posledice izbruha epidemije imajo tudi pozitivne plati, predvsem pri živalih in naravi.

V Benetkah se je voda dodobra očistila, splet pa so te dni obkrožili tudi posnetki iz ameriških živalskih vrtov, kjer so oskrbniki s posebnim dejanjem razveselili pingvine.

Zaradi upada onesnaževanja so se v bližino številnih mest v Italiji zatekli delfini, na ulicah pa je moč zaslediti druge divje živali, ki jih prej tam ni bilo. V Benetkah so v tamkajšnjih kanalih opazili tudi ribe.


V ZDA pa so zaradi izrednih razmer v nekaterih živalskih vrtovih dali večjo svobodo pingvinom. Ti veselo tacajo po prostorih, v katerih so se prej zadrževali obiskovalci, posnetki pa so hitro zaokrožili po spletu.

Poglejte si, kako veseli so bili pingvini po tem, ko so jih oskrbniki izpustili iz ograjenih prostorov. Tudi takšnim prizorom smo priča, ko se ljudje umaknemo od živali.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Italijan vztrajal, da gre na kavo: Posnetek te bo nasmejal do solz!VIDEO: Grozljiv posnetek iz Zagreba med potresom, voznik za las ušel smrtiVIDEO: Slovenska voditeljica jokala kot dež: "Nihče mi tega ni povedal!"Italijanki v karanteni prekipelo: Takšno lekcijo je dala svojemu možu!Posnetek iz Neaplja razkriva, zakaj je v Italiji toliko smrtnih žrtevNovinar ni mogel ostati resen: Kužka sta ga nasmejala do solz!Ameriški vojaki pripravili poklon za Slovenijo: Tako so zapeli "Lipa zelenela je"Neverjeten prizor iz Srbije: Tako je babica na "sprehod" peljala svojega kužka!Rok Švab iz Modrijanov pokazal, kakšen talent ima njegov sin StašDenis Avdić in Ranko Babić poskrbela za smeh: Pred kamero sta se morala lagati!Kako se je leta 2020 svet ustavil: Ganljiv video posnetek za naše potomce!Tovornjak se je za las izognil trčenju na avtocestiŠpanski policisti stopili na ulico: Njihov posnetek je senzacija na spletu!Hrvaški glasbenik zapel za 15-letnico, ki je zaradi potresa izgubila življenjeRibič je ujel velikega krapa: Ko se je slikal z njim, mu je pobegnil v vodo!Nastop, ki na spletu ruši rekorde: Zapel je kot dvojček Michaela Jacksona!Gojko Ajkula delil svoje nasvete, kaj početi v karanteniTim Kores rešuje življenje: 29-letni punci bo daroval kostni mozegJana Morelj ganila Slovenijo: To je razlog, da je jokala pred kamerami!Vladimir Putin kaznoval lekarne, ki so povišale cene mask in razkužilHrvaški glasbenik navdušil v gorah: Tako je zaigral pesem "Hallelujah"Psička, ki poskrbi za dobro voljo: Tako je skakala v kup listja!Denis Avdić in Damjan Murko nasmejala: Tako sta se lagala pred kamero!Posnel je izbruh vulkana na Japonskem: Posnetek ti bo vzel sapo!Medicinsko sestro ganili do solz: To so storili sosedje, ko je šla v nočno izmeno!