Vauks in Žan Serčič s čustvenim sporočilom v pesmi ganila Slovence

Te dni je na spletu pristala še ena pesem, ki je očitno navdušila številne Slovence. Jan Vaukman, znan po svojem umetniškem imenu Vauks je skupaj z Žanom Serčičem predstavil pesem "V meni boš živela", ki v sebi nosi močno in čustveno sporočilo.

Pesem govori o izgubi nekoga od bližnjih zaradi bolezni.

Tudi Jan Vaukman je izgubil babico, a tudi mnogi izmed nas smo se v življenju že soočili z žalostjo ob izgubi nekoga, ki smo ga imeli zares radi. Jan pravi, da četudi živimo v svetu, kjer prevladuje plesna glasba in zaradi tega poslednično ostale tematike "trpijo", je mnenja, da bi glasbeniki morali več pozornosti posvečati takim in podobnim zgodbam.

V spotu igra vlogo matere Mojca Funkl, vsem znana iz Reke Ljubezni in Usodnega Vina. Za glasbo in aranžma je poskrbel Žan, za videoprodukcijo pa MetrumFilms iz Prevalj.

Se bosta Vauks in Žan Serčič tudi s to pesmijo dotaknila vaših čustev?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Gledate Ljubezen po domače? Na Hrvaškem so prizori še hujši...Bolnišnica za otroke z rakom pripravila risanko, ki je ves svet ganila do solzVIDEO: Luka Mesec vzel sapo Janezu Janši! To mu je povedal na soočenju...VIDEO: Janković in Karl Erjavec posnela komedijo leta, jokali boste od smehaZa pokojno ženo je posadil 1000 dreves. Oglejte si rezultat 17 let kasneje!Bosanec je naredil fasado, a ni dobil plačila. Tako se je maščeval lastniku...VIDEO: Čeferin si je ob zmagi Oblaka dal duška. Poglejte si, kaj je storil!Slovenec živi v 3 metre široki hiši. Poglejte si, kako izgleda notranjost...12-letna deklica je ob Pink zapela njeno pesem, pevka ni našla pravih besedNa ultrazvoku so ji svetovali, naj naredi splav! Poglejte si, kaj ima danes...Najstnik jo je zgrabil in odvlekel na plesišče, nato je doživela ŠOK življenjaVIDEO: Pijan voznik zgrozil Slovence. Tako je vozil skozi naselje polno otrok!VIDEO: Prizor v Kopru navdušil Slovence, to je domačinka posnela v morjuVojak je tiho bral časopis, nato je ženska v rumenem doživela velik ŠOKVIDEO: Šok pri Ljubljani, tako je avtomobil peljala slovenska voznicaSMEH: Ste videli, kaj je med četvorko našemu Pahorju storil ta mladenič?V Belgiji pretepli dedka, ker je s sinom pil alkohol pred islamsko restavracijoSredi Ljubljane so od neznanca dobili listek. Poglejte, kaj je pisalo na njem!VIDEO: Šok za slovenske reševalce: "Delite in pokažite, kako se OGROŽA ŽIVLJENJA!"VIDEO: Mama v Braziliji ustrelila roparja, ki ji je pred otroci grozil s pištoloSodniki so ob pesmi takoj pritisnili gumb, ob pogledu na deklico so zajokaliNajstnico je nadlegoval pedofil, nato ga je njen oče počakal na dvoriščuVIDEO: To se je včeraj zgodilo med Erjavcem in Toninom, ko so ugasnile kamere!VIDEO: Ste videli, kaj so našemu Janu Oblaku na avtobusu storili soigralci?Tudi vi narobe pojete besedila pesmi? To je točka s talenta, ki te bo nasmejala