Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!

81-letna Mette Kvam v hiši že več let živi sama vse od dneva, ko je izgubila moža.

Štiri leta nazaj pa jo je pod oknom prvič obiskala žival, ki jo je s svojo podobo takoj prevzela. In tu se zgodba šele dobro začne!

Iz kraja Aurland na Norveškem prihaja video posnetek, ki je navdušil že na tisoče uporabnikov spleta. 81-letno vdovo vsak dan obišče odrasel jelen, z njo pa preživi kaj nekaj časa.

Mette je medijem zaupala, da ga je poimenovala Flippen, k njenemu oknu pa se vrača vsaj dvakrat na dan. Čudovite prizore je na kamero posnela ženska po imenu Britt, ki je med sprehodom opazila Mette v družbi jelena Flippena.

V mnogih letih sta Mette in Flippen stkala izjemno vez, ki navdušuje mnoge ljubitelje živali širom sveta. Poglejte si posnetek, ki govori zase!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Lovci bi rekli: "Madona, kaki kapitalec...!"
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!