Veterinarji iz slona potegnili 1,7 kilogramov težak žolčni kamen

Skupina veterinarjev je na Tajskem združila moči, da bi skupaj pomagali 50 let staremu slonu.

Ta je imel velike zdravstvene težave, veterinarji pa so kmalu ugotovili, da so za vse krivi žolčni kamni.

Video posnetek, ki je v preteklih dneh pristal na YouTube omrežju, je tam že prava senzacija - do danes je dosegel več kot 6 milijonov ogledov. Posneli so namreč prizor, ko so med operacijo veterinarji iz slona potegnili 1,7 kilogramov težak žolčni kamen in mu s tem rešili življenje.

Slon po imenu Sai Thong je skoraj poginil zaradi odpovedi ledvic, a so mu na srečo življenje rešili veterinarji. Operacija je trajala dolgih šest ur, ob koncu pa so iz slona potegnili ogromen žolčni kamen.

Poglejte si, kako je skupina veterinarjev na Tajskem življenje rešila 50-letnemu slonu Sai Thongu. Pohvale za takšno ukrepanje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Mama gorila ganila svet: Tako se je odzvala, ko je videla dojenčka!Mačka, ki sosedom krade stvari: Posnetek je uspešnica na spletu!Ženska na gorski cesti srečala skupino prijaznih psovVIDEO: Avdića nasmejali do solz: Takšno pismo je Deželaku prebral njegov sin!Mačka jedla hrano psa, nato jo je zalotil med krajoLastnik je na pašniku poklical krave: Poglej, kako so se odzvale živali!Hofer z oglasom obkroža Slovenijo: Predstavili so novo pesem!Na plaži jo je zaprosil za roko: Prijateljica se je osmešila pred kamero!Mali prašiček iz Slovenije ni mogel zaspati, posnetek je uspešnica na spletuVIDEO: Najbolj nor koš med NBA tekmo? Dosegel ga je Luka Dončić!VIDEO: Ana Soklič nastopila na evrovizijskem odru na NizozemskemMoški iz BiH zgradil hišo, ki se obrača: Poglejte si njegovo stvaritev!Moški vstopil v telovadnico, da bi pretepel trenerja: Takoj mu je bilo žal!VIDEO: Saša Lendero navdušila s posnetkom: Njen mož je pokazal pevski talent!Rešili so sestradano psičko: Ležala je na kupu razbitin!Posnetek dveh norcev obkroža splet: Skočila sta z vrha vetrne turbine!VIDEO: Slovenec posnel trenutek, ko se je v dolini Vrata sprožil plazLastnik mačkam naredil dvigalo: Posnetek je uspešnica na spletu!Švercanje turistov čez hrvaško mejo: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač zapel kot slovenski glasbeniki: Parodija, ki te bo nasmejala!Dramatičen posnetek s poljske avtoceste: Tovornjaku je razneslo gumo!VIDEO: 18-letna Polona v Sanjski moški izgubila živce: Padale so ostre besede!Druga vaja Ane Soklič na Evroviziji 2021: Takšno napako ji očitajo gledalci!Deček na električnem skiroju grdo trčil v ograjoPosnetek volkulje in njenih mladičkov iz Slovenije: Prizori ti polepšajo dan!