Vetrno turbino zajel ogenj, potem ko je vanjo udarila strela

Splet je te dni obkrožil nenavaden prizor, pri katerem lahko spremljamo vrtečo vetrno turbino, ko jo je zajel ogenj.

Vanjo je pred tem udarila strela, ogenj pa je vetrnico v celoti uničil.

Video posnetek je nastal v mestu Cromwell v ameriški zvezni državi Oklahoma, do danes pa je že prava uspešnica - zgolj na omrežju Twitter je dosegel več kot 10 milijonov ogledov v le nekaj dneh.

Prizor z gorečo vetrnico je na kamero posnel Brent Havins, video posnetek pa prikazuje nenavaden prizor, ko je vetrnica gorela še med obratovanjem.

Poglejte si prizor z gorečo vetrnico po tem, ko je vanjo udarila strela. Takšnega posnetka zagotovo ne vidiš vsak dan.
0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Ako ena lopatica odpade se sicer dinamično uravnovešena veternica močno težiščno razbalansira. Če se takrat še vedno hitro obrača ponavadi rezultira to v porušenje celotne konstrukcije.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Policisti objavili posnetek fantovščine: Tako so se izkazali prvi posredovalci!Katero je glavo mesto Slovenije? Odgovor tekmovalke iz Srbije je doza smeha!Tilen Artač si je privoščil politike: Poglej parodijo, ki je nasmejala Slovenijo!Upokojenka v solzah poklicala v oddajo: Posnetek klica je ganil Slovenijo!VIDEO: V Piranu snemajo film: Takšno razdejanje so posneli na piranski Punti!VIDEO: Bepop zapeli ob 20. obletnici smrti Nejca: Zapela je tudi njegova sestra!Ulični nastop, ki je navdušil splet: Tako sta fant in dekle zapela uspešnico!Policijskega psa so morali uspavati: Takšno slovo so mu pripravili policisti!Malček je objel psa in mu zapel pesmico: Prizor ti bo ogrel srce!Psa sta v stanovanju tulila v zrak: Za dozo smeha je poskrbel 5-mesečni malček!Tilen Artač priredil slovensko Zdravljico: Ste že slišali njegovo parodijo?Moški je zapel ob osličku: Čudovit odziv živali ti bo polepšal dan!VIDEO: Branko Grims izgubil živce: Tako sta se udarila s Kordišem!Psa sta se igrala skrivalnice: Razplet bo tudi tebi polepšal dan!10-letni sin skočil v bazen: Mamo je rešil pred utopitvijo!Medved je vstopil v trgovino, pred prodajalcem je kradel sladkarijeNajboljše poteze EuroBasketa 2022: Tolikokrat so navdušili slovenski košarkarji!VIDEO: Vrhunci tekme proti Srbiji, ko je Slovenija postala evropski prvakVIDEO: Tilen Artač zapel kot Pero Lovšin: Pripravil je parodijo na RTV Slovenija!Hrček v usta skril devet korenčkov: Posnetek je uspešnica na spletu!Lastnik je hecal svojega haskija: Tako je pes poskrbel za kazen!Tragedija med letalskim mitingom: Posneli trenutek, ko je strmoglavilo letalo!Parodija iz Ljubljane, ki je nasmejala Slovenijo: Prijaviti moramo domačine!VIDEO: Velika napaka med oddajo na RTV: Poglej, kako je težave rešil voditelj!VIDEO: Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Tako je navduševala na veselicah!