Veverica ga vsak dan počaka pred vrati, da bi dobila priboljšek

Ena izmed uspešnic na spletu je tudi video posnetek, pri katerem lahko spremljamo prav posebno vez med človekom in živaljo.

Veverica iz bližnjega gozda vsak dan obišče avtorja video posnetka, saj se zaveda, da bo pred njegovimi vrati dobila priboljšek.

Video posnetek z veverico je na spletu že prava mala uspešnica, mnogi ljubitelji živali pa so navdušeni nad odzivom simpatičnega glodavca.

Skoraj vsakič, ko se veverička pojavi pred vrati, v zameno za obisk prejme okusen priboljšek v obliki arašida. Eno izmed srečanj je pred kratkim na mobilni telefon posnel tudi lastnik hiše, video posnetek pa objavil na spletu.

Poglejte si simpatičen video posnetek, pri katerem lahko spremljamo veverico, ki avtorja posnetka vsako jutro pričaka pred vrati, da bi dobila priboljšek.
0
graf
Pred 18 tedni
da tako majhna žival premore toliko pameti !
0
JeklenaPest
Pred 18 tedni
Iiiiiii...., kak je sladka mala...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruPolicist se je osmešil pred kamero: Posnetek ima že 17 milijonov ogledov!VIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!VIDEO: Prizor iz Slovenije, ki je prava uspešnica: Na cesti so posneli laboda!Kuža je simuliral poškodbo tačke, nato mu je lastnik omenil sprehodTilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Tilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Slepa pevka s petjem ganila sodnike: Takšen nastop je pripravila na talentu!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecBrat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Na talentu navdušil s čarovnijo: Takšno točko je pripravil za avdicijo!Grega Skočir s skupino Vivere zapel uspešnico zasedbe Big Foot MamaVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovMladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Moški tvegal svoje življenje: Deklico je rešil pred padcem iz 8. nadstropja!