Veverica pijana kot žolna: Pojedla je fermentirane hruške!

V preteklem tednu je na YouTube omrežju pristal video posnetek, ki je v hipu postal spletna senzacija.

V njem je vso pozornost ukradla veverica, ki je pred prizorom zaužila stare hruške. Zaradi fermentacije so vsebovale alkohol, uboga veverica pa je bila kmalu pijana.

Avtor video posnetka je v opisu zapisal, da je v bližini pustil stare hruške, ki so fermentirale. Radovedna veverica jih je zaužila, ob tem pa postala zelo pijana, kar se vidi tudi po njenem obnašanju. Moški, ki je prizor posnel na kamero, je ob video posnetku še zapisal, da s hruškami nikakor ni imel slabega namena.

Dodal je še, da je isto veverico videl naslednji dan, doza alkohola pa je očitno že popustila, saj je bila za razliko od prejšnjega dne povsem normalna.

Video posnetek je hitro zaokrožil po svetu, do danes pa samo na YouTube omrežju dosegel več kot 2 milijona ogledov. Poglejte si prizor s pijano veverico, ki je te dni nasmejal mnoge uporabnike na spletu.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoOrel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuKuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Nov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaLastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Slovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemToliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Slovenski učitelji s plesom obkrožajo državo: Poglejte si njihov video posnetek!