VIDEO: 10-letni Jure do solz nasmejal Roškarja: Prisluhni, kaj je povedal!

Priljubljena radijska voditelja Anja Ramšak in Robert Roškar, ki imata na Radiu 1 svoj šov, sta v preteklih dneh prejela klic prav posebnega poslušalca.

Poklical ju je namreč 10-letni Jure, ki je s svojimi besedami poskrbel za dozo smeha med gledalci, do solz pa se je nasmejal tudi Robert Roškar.

Šou domov z Anjo in Roškarjem je nov šov na Radiu 1, pri katerem sodelujeta Anja Ramšak in Robert Roškar. Poslušalce zabavata s svojim programom, večkrat pa v studiu sprejemata tudi klice.

10-letni Jure prvič poklical na Radio 1:


Jure je sodeloval v rubriki Oceni svoj dan, kjer je dan ocenil s čistko 10-ko, saj je imel prebavne težave. Zaradi tega je pil Coca-Colo, ki se je ni prav nič branil, pa še v šolo mu ni bilo treba.

Naslednji dan sta Anja in Robert poklicala Jureta, da bi preverila, kako je. Počutil se je boljše, s svojimi besedami pa je znova poskrbel za dozo smeha med poslušalci. Prisluhnite njegovim izjavam, ki so do solz nasmejale Roberta Roškarja.


Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Policisti objavili posnetek fantovščine: Tako so se izkazali prvi posredovalci!Katero je glavo mesto Slovenije? Odgovor tekmovalke iz Srbije je doza smeha!Tilen Artač si je privoščil politike: Poglej parodijo, ki je nasmejala Slovenijo!Upokojenka v solzah poklicala v oddajo: Posnetek klica je ganil Slovenijo!VIDEO: V Piranu snemajo film: Takšno razdejanje so posneli na piranski Punti!VIDEO: Bepop zapeli ob 20. obletnici smrti Nejca: Zapela je tudi njegova sestra!Ulični nastop, ki je navdušil splet: Tako sta fant in dekle zapela uspešnico!Policijskega psa so morali uspavati: Takšno slovo so mu pripravili policisti!Malček je objel psa in mu zapel pesmico: Prizor ti bo ogrel srce!Psa sta v stanovanju tulila v zrak: Za dozo smeha je poskrbel 5-mesečni malček!Tilen Artač priredil slovensko Zdravljico: Ste že slišali njegovo parodijo?Moški je zapel ob osličku: Čudovit odziv živali ti bo polepšal dan!VIDEO: Branko Grims izgubil živce: Tako sta se udarila s Kordišem!Psa sta se igrala skrivalnice: Razplet bo tudi tebi polepšal dan!10-letni sin skočil v bazen: Mamo je rešil pred utopitvijo!Medved je vstopil v trgovino, pred prodajalcem je kradel sladkarijeNajboljše poteze EuroBasketa 2022: Tolikokrat so navdušili slovenski košarkarji!VIDEO: Vrhunci tekme proti Srbiji, ko je Slovenija postala evropski prvakVIDEO: Tilen Artač zapel kot Pero Lovšin: Pripravil je parodijo na RTV Slovenija!Hrček v usta skril devet korenčkov: Posnetek je uspešnica na spletu!Lastnik je hecal svojega haskija: Tako je pes poskrbel za kazen!Tragedija med letalskim mitingom: Posneli trenutek, ko je strmoglavilo letalo!Parodija iz Ljubljane, ki je nasmejala Slovenijo: Prijaviti moramo domačine!VIDEO: Velika napaka med oddajo na RTV: Poglej, kako je težave rešil voditelj!VIDEO: Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Tako je navduševala na veselicah!