VIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali

Daneliya Tuleshova je deklica iz Kazahstana, ki ima kljub rosni mladosti izjemen pevski talent.

To je dokazala tudi v pretekli sezoni šova The Voice Kids v Ukrajini, Kazahstan pa je zastopala tudi na Mladinski pesmi Evrovizije 2018 s pesmijo "Ózińe sen", ko je omenjeno tekmovanje končala na odličnem šestem mestu.

V omenjenem šovu The Voice Kids Ukraine je komaj 10-letna Daneliya Tuleshova ukradla vso pozornost že na avdiciji, ko se je predstavila s pesmijo "Stone Cold" svetovno znane pevke Demi Lovato.S svojim talentom je v šovu napredovala, v prvi bitki pa se je predstavila še s pesmijo "Of The Night" glasbene skupine Bastille. Svoj talent je pokazala tudi ob pesmi "Rise Up" pevke Andre Day, v finalu pa navdušila z dvema skladbama. Najprej je zapela pesem "Spectrum", ki jo izvaja glasbena skupina Florence & The Machine, na koncu pa svoj glas predstavila še ob čustveni pesmi "Ne tvoya viyna" ukrajinske glasbene skupine Okean Elzy.

Ob tem nastopu je razjokala sodnike, s svojim pevskim talentom pa dokazala, da je najboljša.

V šovu The Voice Kids v Ukrajini je tako postala zmagovalka, zdaj pa je na spletu pristal video posnetek, v katerem je moč prisluhniti vsem nastopom, ki jih je komaj 10-letna Daneliya Tuleshova tam uprizorila. Prepustite se njenemu talentu in uživajte ob poslušanju!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca