VIDEO: 11-letna deklica na talent prišla na vozičku: Njen ples je razjokal žirijo!

Avdicije so v polnem teku tudi na češkoslovaškem talentu. Tam se je na eni izmed preteklih avdicij predstavila tudi 11-letna deklica, ki je na oder v družbi prijateljice prišla na invalidskem vozičku.

S svojim čustvenim plesom, ki nosi globoko sporočilo, je ganila mnoge širom sveta!

11-letna deklica Karolína Dejová ima že od rojstva mišično distrofijo, zaradi katere bolniki sčasoma izgubijo sposobnost hoje. Prav zato je pogumna deklica na invalidskem vozičku, a kljub vsemu vedno na lovu za sanjami!

Na avdiciji češkoslovaškega talenta ji je na odru družbo delala 14-letna prijateljica Eliška Jeřábková, skupaj pa sta pripravili nastop, ki jemlje sapo.

Poglejte si čudovit nastop 11-letne deklice na invalidskem vozičku, ki je na češkoslovaškem talentu dokazala, da se kljub mnogim preprekam v življenju da doseči veliko!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na prosto je izpustil račke: Odziv živali je doza smeha!VIDEO: Fant iz pekla: Ne boste verjeli, kaj je storil dekletu!Mačka ni vedela, kaj bi z dojenčkom: Konec vas bo nasmejal do solz!Filipinec razjokal sodnike: Zapel je pesem, ki jo pojeta Bocelli in Celine Dion!VIDEO: Slovenec zapel kot Petar Grašo: Njegov nastop ti bo naježil kožo!Na mrzli ulici so rešili buldoga: Da je preživel, je jedel listje!Prizor iz Avstralije obkrožil splet: Izsušena reka je ob dežju znova zaživela!VIDEO: Grozljivi posnetki iz Splita: Hrvati podpirajo morilca!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaMucko posneli ob Newtonovi zibelki: Ukradla je vso pozornost!Voznik ratraka se je stepel s smučarjemTovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!Nažigal je svoj avtomobil, nato mu je eksplodiral motorVoznik avtobusa mislil, da je samVIDEO: Boban zadel trojko, Luka Dončić je vriskal od veseljaLetala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiSMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!17-letnica prevzela splet z angelskim glasom, ko je zapela "Amazing Grace"Klemen Slakonja nasmejal kot Melania Trump: Tako je govoril o Sloveniji!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpniceSosed je zaradi joka poklical policijo: Kriva je bila papiga!Posnetek, ki ogreje srce: Tako so lastniku pomagali pri iskanju kužka!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Tako na fizioterapiji napreduje mali Kris!