VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!

V preteklem delu priljubljene oddaje V petek zvečer, kjer nastopajo številni slovenski glasbeniki, smo tokrat bili gledalci priča tudi čudovitemu nastopu 11-letne deklice iz Slovenije.

V rubriki Novi talenti V petek zvečer je zapela znano slovensko uspešnico "Življenje je vrtiljak", z nastopom pa navdušila mnoge.

Skozi oddajo nas vodita priljubljena voditelja Melani Mekicar in Blaž Švab, gledalci pa lahko uživamo ob številnih pevskih nastopih, pri katerih različni glasbeniki združijo svoje talente.

V preteklem delu omenjene oddaje je zapela tudi 11-letna Nuša Mazi, ki prihaja z Iga pri Ljubljani. Zapela je veliko uspešnico "Življenje je vrtiljak", ki so jo sicer izvajali tudi Lado Leskovar, Nino Robič, Helena Blagne in Irena Vrčkovnik.

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu 11-letne Nuše, ko je v oddaji V petek zvečer zapela slovensko uspešnico "Življenje je vrtiljak". Bo z nastopom navdušila tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Zelo lepo in točno odpeto. Silno simpatična deklica...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Govor, ki obkroža Slovenijo: Prisluhni, kaj je povedal Jan Plestenjak!Mati dojenčka pustila pred vrati dedka in babice: Njun odziv ti polepša dan!VIDEO: Po planiški velikanki na smučki spustili pivo: Padel je nov rekord!Na čolnu so doživeli šok: Proti njim je plavalo ogromno morsko bitje!V tunelu posneli udarni val po eksploziji: Posnetek je uspešnica na spletu!Babica je otrokma polepšala dan: Takšen tobogan je izdelala iz snega!VIDEO: Hrvat kupil vinjeto, nato ga je ustavil DARS: Poglej dramo, ki je sledila!Posnetek iz Avstrije, ki je paša za oči: Pluženje zasnežene ceste s traktorjem!VIDEO: Nenavaden prizor v Ljubljani: Tako so kradli oblačila iz zabojnika!Moški tekel čez avtocesto, da bi rešil nezavestno voznicoVoznik posnel izjemen prizor: Tako je številčna čreda divjadi prečkala cesto!Posnetek jezne gorile, ko je v živalskem vrtu razbila stekloVIDEO: Goran Obrez zapel za Denisa Avdića: Tako mu je voščil za rojstni dan!Dostavljalec se je zaletel v ograjo, koze so od šoka padle na tlaVIDEO: Timi Zajc preletel rekord skakalnice, nato je sledil grozljiv padecLastnica posnela konja, ko sta videla sneg: Posnetek ima milijon ogledov!Koza na poledeneli cesti naletela na težave: Takšen prizor je posnela lastnica!Starša prek kamere gledala, kako sta roparja njune otroke vzela za talceVIDEO: Grozljivi posnetki iz Turčije: Tako so se zaradi potresa porušile stavbe!VIDEO: Joker Out predstavili pesem, s katero bo Slovenija nastopila na EvrovizijiOb reki so zaigrali pesem "Hotel California", njihov nastop je uspešnica na spletuVIDEO: Posnetki iz zraka, ki razkrivajo uničenje zaradi potresa v TurčijiPluženje snega v Avstriji: Tako se je voznik posnel iz traktorja!VIDEO: Borut Pahor pokazal, kako se pelje Katra: Zanjo ponujajo več kot 45.000€!VIDEO: Takšno je življenje v ruskem mestu Jakutsk pri minus 61 stopinjah Celzija