VIDEO: 13-letna deklica navdušila Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!

Mnoge države na Balkanu te dni obkroža čudovit nastop komaj 13-letne deklice iz Črne gore, ki je s svojim izjemnim glasom navdušila vsakega poslušalca.

V vasi Kumrovec na Hrvaškem je ob prazniku Dan mladosti prevzela mnoge državljane bivše Jugoslavije, ko je tam zapela vsem poznano jugoslovansko uspešnico!

Katarina Radulović prihaja iz Podgorice, svoj pevski talent pa je pokazala že v preteklosti, ko je kot 11-letna deklica nastopila v pevskem šovu Pinkove zvezde. Svoj pevski talent je v teh letih le še nadgrajevala, z nastopom pri sosedih Hrvatih pa na spletu povzročila pravo senzacijo.


M K, Youtube
Med preteklo proslavo, ki se je odvila že 25. maja 2019, je simpatična Katarina zapela pesem "Računajte na nas", ki sega v leto 1978. Prvič jo je zapela jugoslovanska glasbena skupina Rani mraz, pod besedilo in glasbo pa se je podpisal Đorđe Balašević.

Omenjeno pesem zagotovo poznamo tudi številni Slovenci, saj je takrat veljala za generacijsko himno, ki je odmevala ob vsaki priložnosti. Tudi slovenska glasbena skupina Zaklonišče prepeva je leta 1998 zaslovela prav po zaslugi priredbe pesmi "Računajte na nas".

Priskzhnite, kako je omenjeno jugoslovansko pesem iz leta 1978 zapela komaj 13-letna Katarina Radulović iz Podgorice!
0
Gorazd Kliček
Pred 30 tedni
Bravo mladenka, lepo je slišat, da se to še dandanes poje ;)
2
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Lepa in energična deklica z izstopajočim vokalom. Dol mi visi za ideologijo in politične igrice, tudi sam to pesem večkrat v družbi zaigram. Enim v spomin na mladost, drugim zato, da jih provociram...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"VIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Rusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Jezdila je konja, nato je odprla šampanjec: Takoj je spoznala svojo napako!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!VIDEO: Miha Kordiš omenil Tita, njegovi kolegi so se začeli smejati