VIDEO: 13-letna deklica navdušila Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!

Mnoge države na Balkanu te dni obkroža čudovit nastop komaj 13-letne deklice iz Črne gore, ki je s svojim izjemnim glasom navdušila vsakega poslušalca.

V vasi Kumrovec na Hrvaškem je ob prazniku Dan mladosti prevzela mnoge državljane bivše Jugoslavije, ko je tam zapela vsem poznano jugoslovansko uspešnico!

Katarina Radulović prihaja iz Podgorice, svoj pevski talent pa je pokazala že v preteklosti, ko je kot 11-letna deklica nastopila v pevskem šovu Pinkove zvezde. Svoj pevski talent je v teh letih le še nadgrajevala, z nastopom pri sosedih Hrvatih pa na spletu povzročila pravo senzacijo.


M K, Youtube
Med preteklo proslavo, ki se je odvila že 25. maja 2019, je simpatična Katarina zapela pesem "Računajte na nas", ki sega v leto 1978. Prvič jo je zapela jugoslovanska glasbena skupina Rani mraz, pod besedilo in glasbo pa se je podpisal Đorđe Balašević.

Omenjeno pesem zagotovo poznamo tudi številni Slovenci, saj je takrat veljala za generacijsko himno, ki je odmevala ob vsaki priložnosti. Tudi slovenska glasbena skupina Zaklonišče prepeva je leta 1998 zaslovela prav po zaslugi priredbe pesmi "Računajte na nas".

Priskzhnite, kako je omenjeno jugoslovansko pesem iz leta 1978 zapela komaj 13-letna Katarina Radulović iz Podgorice!
0
Gorazd Kliček
Pred 4 tedni
Bravo mladenka, lepo je slišat, da se to še dandanes poje ;)
2
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Lepa in energična deklica z izstopajočim vokalom. Dol mi visi za ideologijo in politične igrice, tudi sam to pesem večkrat v družbi zaigram. Enim v spomin na mladost, drugim zato, da jih provociram...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorVIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!VIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!Kuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Ukradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!Smešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraMotorist mu je dal lekcijo: Voznik je peljal kar po njegovem pasu!VIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićVIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Kužka je odnesla deroča reka: Lastnik je skočil v vodo, da bi mu rešil življenje!25-letnik na tesno vožnjo odpeljal Audija, nato je trčil v 15 vozilSin za božič do solz ganil mamo, ki je zbolela za pljučnim rakomVIDEO: Isaac Palma predstavil novo pesem "Obljubi", oboževalci so navdušeni