VIDEO: 14-letnica šokirala hrvaške sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!

Na hrvaškem šovu talentov Supertalent se je na avdiciji sinoči predstavila tudi 14-letna Gabriela Braičić iz mesta Omiš.

S svojim izjemnim talentom je navdušila prav vse sodnike - tako zelo, da je za avdicijski nastop prejela tudi zlati gumb, ki jo pelje naravnost v polfinale!

Gabriela Braičić se je na avdiciji šova Supertalent predstavila s petjem pesmi "I Am Changing", ki jo v originalu izvaja ameriška pevka Jennifer Hudson. Kljub dejstvu, da ima Gabriela le 14 let, je nastop opravila z odliko!


Supertalent, Youtube
Nad njenim pevskim talentom so bili navdušeni vsi sodniki, pohvale za dih jemajoč nastop pa prihajajo iz vseh koncev sveta!

Hrvaški filmski igralec Janko Popović Volarić, ki zaseda mesto med sodniki, je bil nad pevskim nastopom 14-letnice tako navdušen, da ji je pritisnil zlati gumb. Ta jo uvršča naravnost v polfinale šova Supertalent, kjer se bo simpatična Gabriela borila za eno od mest v velikem finalu.

Prisluhnite, kako je 14-letna deklica iz Hrvaške zapela pesem "I Am Changing" ameriške pevke Jennifer Hudson. Bo z glasom prevzela tudi tebe?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Morski pes napadel ribiče v kanujuBrata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoPoziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNapad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!