VIDEO: 2-letni deček navdušil svet: Poglej, kaj je počel na španskem talentu!

Dve leti star deček je v eni izmed preteklih avdiciji na španskem talentu omrežil ves svet!

S svojim izjemnim talentom ob igranju bobnov je navdušil vse sodnike v dvorani, po zaslugi video posnetka nastopa pa tudi mnoge ljubitelje glasbe širom sveta.

Hugo Molina izgleda kot vsak 2-letnik, a v svojih rokavih skriva izjemen glasbeni talent. Igra namreč na bobne, njegovo znanje pa bi lahko primerjali s precej starejšimi otroki. Na oder španskega talenta Spain's Got Talent je na pretekli avdiciji stopil skupaj z očetom, nato pa sodnikom pokazal svoje izjemne veščine.


Got Talent Global, Youtube
Hugo je najmlajši tekmovalec v španskem talentu, pred avdicijo pa sta voditelja šova občinstvo prosila, naj bodo čim tišji, da rosno mladega Huga ne bi prestrašili.

Oče se je sprva bal, da malček ne bo hotel igrati, a je Hugo ob melodiji v ozadju pogumno v roke prijel palice, nato pa začel igrati na bobne.

Pri svojem nastopu nikoli ni zgrešil ritma, kar mnogi poznavalci opisujejo kot senzacijo. Večina 2-letnikov namreč komaj v rokah pravilno drži voščenko, kaj šele palice za bobne!

Malček Hugo se je uspešno prebil v nadaljevanje šova, saj je od vseh sodnikov prejel "da". Po koncu ni manjkalo niti solza sreče - malčkovo igranje je res prava poslastica, ob katerem boste uživali tudi sami. Delimo ta nastop še naprej med prijatelje!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Mali ima feeling...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoIzjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!VIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicBi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Lastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!