VIDEO: 24-letnica iz Nove Gorice vlomilcu dala lekcijo, z njim je obračunala kar sama

24-letna Sarah Durnik iz Nove Gorice je v sredo okoli 14:45 v svojem domu zalotila vlomilca. Namesto, da bi pred njim zbežala, je pravico vzela v svoje roke. In to dobesedno!

S storilcem je namreč obračunala kar sama, ga onesposobila, nato pa na pomoč poklicala policiste.

Sarah je ob vstopu v svoj dom mislila, da se tam skriva mož, a je nato kmalu ugotovila, da je v njem dom vlomil neznanec. Med njima se je začelo prerivanje, ob koncu pa ga je 24-letnica prijela za vrat in ga onesposobila do te mere, da je za nekaj sekund celo izgubil zavest. V tem času je poklicala policiste in jim razložila, da se v njenem domu nahaja neznanec.

"V resnici sploh ni imel 'šans', da bi pobegnil. Imam kar nekaj kilogramov več kot on, tudi precej višja sem od njega. Vmes sem mu tudi dala jasno vedeti, naj niti ne poskuša pobegniti ali se ruvati z mano, ker ga bom tako ali tako premagala," je Sarah povedala za Primorske novice.

Vlomilca je nato zadržala do prihoda policistov, ki so ga takoj vklenili in odpeljali na policijsko postajo. 39-letnik, star znanec policije, je pred kratkim prestal zaporno kazen, v dom Sarah pa je vdrl z namenom, da bi ukradel gotovino in nakit. Novogoriški policisti so po zaključenem postopku 39-letnega storilca izpustili na prostost.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet