VIDEO: 4-letni slepi deček navdušil, prvič je sam prehodil pločnik

Leta nazaj je na spletu pristal naravnost čudovit video posnetek, ki so ga na kamero posneli starši slepega Gavina.

Štiri leta star deček je tistega dne prvič samostojno stopil s pločnika, navdušenja pa ob omenjenem prizoru ni manjkalo.

Gavin, ki je že od rojstva popolnoma slep, je v posnetku prvič s pomočjo plaice povsem samostojno prehodil pločnik, mnoge na spletu pa prevzel s svojim pogumom in besedami.

"Lahko mi uspe," se je v posnetku spodbujal 4-letni Gavin, nato pa z izzivom opravil z lahkoto. Pri tem ga je z besedami usmerjala mama!

Zdaj po besedah staršev mali Gavin palico za slepe uporablja že vrsto let. Vpisal se je tudi na akademijo za slepe glasbenike v Los Angelesu, kjer je eden izmed najmlajših študentov.

Čestitke 4-letnemu slepemu Gavinu za uspešno prestano nalogo, pri kateri je povsem sam prehodil pločnik!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Morski pes napadel ribiče v kanuju7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Dekle, ki na spletu ruši rekorde: Zaljubili se boste v njen angelski glas!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Francoz pred sodniki zapel Hallelujah: Njegov glas bo prevzel tudi tebe!Deklica je prvič hranila zlatega prinašalca: Njuno prijateljstvo ti polepša dan!Lastnik je pred mucko začel peti: Njena reakcija te nasmeje do solz!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!Kupila sta star skedenj in ga prenovila: Nova podoba ti vzame sapo!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Šokanten posnetek kače: Napadla je svojo lastnico!VIDEO: Nepotrpežljiv voznik iz Slovenije: Na ozki cesti je dobil lekcijo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaHrvaškemu duhovniku srce padlo v hlače: Zanj je bilo previsoko!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!