VIDEO: 58-letnica na hrvaškem talentu poskrbela za šok: Sodnikom je vzela sapo!

Na pretekli avdiciji hrvaškega šova Supertalent se je predstavila tudi 58-letna Busty Heart iz Bostona v ZDA, ki je s svojim posebnim talentom sodnike in mnoge prisotne v dvorani pustila brez besed.

Na odru je kar s prsmi uničevala stvari, z nastopom pa sodnike pustila odprtih ust!

Busty Heart se s svojim posebnim talentom ukvarja že od 23. leta starosti, s tem pa ima že ogromno izkušenj. Še nikoli ni srečala koga s takšnim talentom, obenem pa 58-letnica drži tudi svetovni rekord, s katerim je še vedno zapisana v Guinessovo knjigo rekordov.

Svoj talent je te dni predstavila tudi v hrvaškem šovu talentov, a sodniki nad videnim niso bili navdušeni. Ob koncu je prejela "da" le iz strani žirantke Maje Šuput, vsi ostali žiranti so jo zavrnili.

Poglejte si nenavaden nastop 58-letne Busty Heart iz Združenih držav Amerike, s katerim je žirante na hrvaškem Supertalentu povsem šokirala!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Potem pa raka na dojki dobijo tiste, ki za njih vrhunsko skrbijo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Morski pes napadel ribiče v kanujuBrata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoPoziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNapad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!