VIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!

V priljubljeni oddaji Slovenski pozdrav, ki jo lahko spremljamo na TV Slovenija 1, je te dni nastopil tudi mlad talentiran harmonikar.

Miha Pavlin šteje le osem let, a je kljub svoji rosni mladosti že pravi glasbenik, kar je dokazal tudi z nastopom v omenjeni oddaji!

Miha je že pri svojih sedmih letih posnel svojo prvo skladbo "Dokler bom živ", lansko leto pa je na tekmovanju Accordion Games v kategoriji do 9 let osvojil odlično drugo mesto.

V oddaji Slovenski pozdrav je simpatični Miha moči združil s člani Ansambla Opoj, z njimi pa zapel in zaigral pesem "Kje si, očka moj", ki jo v originalu izvaja Ansambel bratov Poljanšek. Besedilo je za omenjeno pesem napisal Ivan Malavašič, glasbo pa Rudi Pojanšek.

Prisluhnite čudovitemu nastopu komaj 8-letnega mladeniča iz Slovenije, ko je skupaj z Ansamblom Opoj zapel in zaigral pesem "Kje si, očka moj". Bo njegov nastop navdušil tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Miha je O.K., ne vem pa, zakaj se povsod vklapljajo Poskočni....?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Motorist dirkal proti Porscheju: Zanj se ni dobro končalo!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Isaac Palma zapel pesem Dragojevića: Poklonil se mu je z ganljivo izvedbo!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaVIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Popotnik v Afriki srečal siroto: Tako vesela je bila, ko ji je podaril igračo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!