VIDEO: 80-letni dedek zažgal na bobne: Na azijskem talentu je prejel zlati gumb!

Splet obkroža video posnetek 80-letnega bobnarja, ki je s svojim talentom navdušil mnoge ljubitelje glasbe.

V šovu Central Asia's Got Talent je v družbi dveh mladeničev zaigral na bobne, z nastopom pa obenem osvojil tudi zlati gumb!

Mnogi ljudje mislijo, da ob določeni starosti ne moremo več početi tistega, kar nam narekuje srce. Prav zato mnogi starejši opustijo svoje hobije, ki jim prinašajo veselje. Dedek Vsevolod Javad-Zade v to skupino ljudi ne sodi!

Kljub zavidljivim 80. letom starosti še vedno igra na bobne, ki mu predstavljajo neizmerno veselje!

Na avdiciji azijskega šova talentov se je predstavil ob igranju bobnov, s svojim nastopom pa navdušil občinstvo in prav vse žirante. Eden izmed njih je bil tako navdušen nad talentom 80-letnika, da mu je kar med nastopom pritisnil zlati gumb!

Poglejte si nastop 80-letnega bobnarja, ki je v šovu Central Asia's Got Talent navdušil vse žirante in mnoge zbrane goste v občinstvu. Dedek je brez dvoma dokaz, da sanjam lahko sledimo skozi vse življenje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNa talentu je navdušil s poezijo: Sodnik mu je za nastop pritisnil zlati gumb!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!