VIDEO: 90-letna babica s harmoniko navdušila Slovence: Tako je zaigrala na domačiji!

Slovenski narod je znan po tem, da se zna dobro zabavati. Ob rujni kapljici k našim običajem sodi tudi harmonika - kjer je harmonika, tam je vedno veselo.

Z omenjeno trditvijo se zagotovo strinjajo številni Slovenci, ki se znajo veseliti!

Na Kozjanski domačiji v kraju Dobje Pri Planini pri Brezovici so dve leti nazaj imeli prav posebno gostjo, ki je s svojim nastopom ukradla vso pozornost. Vse prisotne je namreč v svet glasbe s harmoniko v rokah popeljala 90-letna gospa Milica, ki je prava ljubiteljica slovenske glasbe.

Ko boste slišali, kako je igrala na svojo harmoniko, boste babici Milici iz Slovenije tudi vi s ponosom zaploskali. Na spletu je posnetek prava uspešnica, do danes je na Facebook omrežju že presegel 160.000 ogledov.

Čestitke ob igranju slovenske babice Milice dežujejo tudi iz tujine, s svojim čudovitim nastopom na Kozjanski domačiji pa bo z neverjetno nalezljivo energijo do življenja in vsega lepega brez dvoma prevzela tudi vas. Delimo njen nastop še med prijatelje!

1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Zgleda, da babica igrajo nekaj avtorskega....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"VIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Rusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Jezdila je konja, nato je odprla šampanjec: Takoj je spoznala svojo napako!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!VIDEO: Miha Kordiš omenil Tita, njegovi kolegi so se začeli smejati