VIDEO: 90-letna babica s harmoniko navdušila Slovence: Tako je zaigrala na domačiji!

Slovenski narod je znan po tem, da se zna dobro zabavati. Ob rujni kapljici k našim običajem sodi tudi harmonika - kjer je harmonika, tam je vedno veselo.

Z omenjeno trditvijo se zagotovo strinjajo številni Slovenci, ki se znajo veseliti!

Na Kozjanski domačiji v kraju Dobje Pri Planini pri Brezovici so dve leti nazaj imeli prav posebno gostjo, ki je s svojim nastopom ukradla vso pozornost. Vse prisotne je namreč v svet glasbe s harmoniko v rokah popeljala 90-letna gospa Milica, ki je prava ljubiteljica slovenske glasbe.

Ko boste slišali, kako je igrala na svojo harmoniko, boste babici Milici iz Slovenije tudi vi s ponosom zaploskali. Na spletu je posnetek prava uspešnica, do danes je na Facebook omrežju že presegel 160.000 ogledov.

Čestitke ob igranju slovenske babice Milice dežujejo tudi iz tujine, s svojim čudovitim nastopom na Kozjanski domačiji pa bo z neverjetno nalezljivo energijo do življenja in vsega lepega brez dvoma prevzela tudi vas. Delimo njen nastop še med prijatelje!

1
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Zgleda, da babica igrajo nekaj avtorskega....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorVIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!VIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!Kuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Ukradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!Smešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraMotorist mu je dal lekcijo: Voznik je peljal kar po njegovem pasu!VIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićVIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Kužka je odnesla deroča reka: Lastnik je skočil v vodo, da bi mu rešil življenje!25-letnik na tesno vožnjo odpeljal Audija, nato je trčil v 15 vozilSin za božič do solz ganil mamo, ki je zbolela za pljučnim rakomVIDEO: Isaac Palma predstavil novo pesem "Obljubi", oboževalci so navdušeni