VIDEO: Alen Kobilica ostal brez besed: Tako mu je sin sporočil veselo novico!

Te dni je na spletu pristal video posnetek, pri katerem je Alen Kobilica, partner Maje Prašnikar, od svojega malega sinčka izvedel veselo novico.

Val mu je na koncu video posnetka na simpatičen način sporočil, da ima mama v trebuhu dojenčka, prizori pa so navdušili tudi mnoge spletne uporabnike.

"Ko dobro leto in pol star sinček pove, da je mamica..." je ob video posnetku na omrežju Facebook zapisal Alen Kobilica. Svojega sina Vala je spraševal o poimenovanju delov telesa, na koncu pa izvedel veselo novico.

Ko je Alen svojemu sinu pokazal trebušček, je Val odgovoril, da ima mama tam dojenčka. Maja je na spletu objavila tudi fotografijo, na kateri se že vidi trebušček.

Poglejte si simpatičen video posnetek, pri katerem je komaj leto in pol star sinček Alena Kobilice in Maje Prašnikar očetu sporočil veselo novico. Bo mali Val s svojimi besedami osvojil tudi tvoje srce?

0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Najbrž je ostal tudi brez filma...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Potapljala se je v morju in našla zračni žep: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Ko je začela govoriti, so sodniki doživeli šok: Takšen talent ima ta ženska!VIDEO: Dejanje gasilcev obkrožilo internet: Posnetek ima že 6 milijonov ogledov!Delavca so odpustili, nato je z bagrom porušil hišo svojega šefaLastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Brezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoJanez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!Moški je božal mladička veverice: Njen odziv ti bo takoj polepšal dan!VIDEO: Posnetek iz zraka razkriva, kako obsežen je požar pri SocerbuVIDEO: Reševalci so se vračali v bolnišnico: Tako je zagorelo njihovo vozilo!Na gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaGasilci objavili posnetek nujne vožnje, ko je na avtocesti pristalo letaloVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloKraljevi stražar na konju začel kričati na žensko, ker je prijela za vajetiVIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!Želva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Požar na Hrvaškem: Zagorelo na otoku Hvar, ena oseba izgubila življenje!Otrok jokal na letalu, nato je pogledal preko sedežaZapeljali so skozi predor, vreme se je povsem spremeniloKamela si sredi Ljubljane privošči okusno lubenicoVIDEO: Strašljiv podor kamenja na Mont Blancu, kjer poteka plezalna pot