VIDEO: Alpinist preblizu snemal snežni plaz: Takšen šok je doživel v Kirgizistanu!

Splet je v preteklih dneh obkrožil video posnetek iz Kirgizistana, pri katerem lahko spremljamo alpinista, ko je preblizu snemal snežni plaz.

Na srečo so jo vsi alpinisti v skupini odnesli brez poškodb, video posnetek pa je že prava uspešnica na spletu.

Do danes je samo na omrežju YouTube dosegel več kot 4,8 milijona ogledov, ob videnih prizorih pa boste tudi sami ostali brez besed. Avtor video posnetka je namreč snežni plaz snemal kljub dejstvu, da se mu je nevarno približeval.

V skupini alpinistov je bilo devet Britancev in eden Američan, z njimi pa je bil tudi vodič in poznavalec gora Kirgizistana. Avtor posnetka je splezal malce višje, da bi naredil skupinsko fotografijo, ko je za seboj zaslišal zvok lomljenja ledu.

Poglejte si grozljiv video posnetek, pri katerem lahko spremljamo preveč pogumnega alpinista, ko ga je zasul snežni plaz. Na srečo jo je odnesel brez poškodb.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Strogi sodnik Simon prekinil nastop 16-letnice, nato je navdušila v drugem poskusuMoški rešil izgubljenega pujska, ki je plaval sredi morjaMoški je na kajaku klical bele kite: Obiskali so ga in zanj zapeli pesem!Lastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Lastniki so posvojili pasjega mladička: Tako se je odzval starejši pes!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničBrezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoKako izgleda čiščenje dlake pri haskiju? Posnetek je uspešnica na spletu!Kmet s pomočjo stare gume očistil cev: Video posnetek je uspešnica na spletu!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!VIDEO: Reševalci razočarani in jezni: To je počel voznik na slovenski avtocesti!Padalcu se v zraku zapletejo vrvi: Rešil se je zadnjo sekundo!Mama gorila obiskovalcem v živalskem vrtu ponosno kazala mladičkaMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Krava je padla v bazen, reševati so jo morali gasilciNa gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaMoški na Šrilanki lokvanj spremenil v ogrlico: Posnetek ima 5 milijonov ogledov!Slovenski ansambel predstavil poletno pesem: Poslušalci so navdušeni!Posnetek, ki dokazuje, kako hitri plavalci so medvediVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloŽelva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Japonci na talentu navdušili sodnike: Takšen nastop so pripravili s pomočjo vrvi!Janez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!VIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!