VIDEO: Američan tako navdušen nad Slovenijo, da je o naši deželi napisal pesem

Tujci so nad lepotami naše prelepe Slovenije več kot očitno navdušeni, kar dokazujejo tudi podatki turističnih agencij. Najbolj jih prevzamejo naravne lepote in sama urejenost ter čistost Ljubljane.

Enega izmed turistov iz Združenih držav Amerike je naša prelepa Slovenija tako prevzela, da je o njej napisal celo pesem!

Američan Jimmy Horzen je to poletje skupaj z družino obiskal našo državo, nad Slovenijo pa bil tako navdušen, da je o njej celo napisal in zapel pesem, ki nosi naslov "Slovenia".

Sam se ukvarja z glasbo in pisanjem polk, pesem "Slovenia" pa je napisal kmalu zatem, ko se je vrnil z dopusta.

Pesem je zapel v angleškem jeziku, v besedilu pa lahko slišimo tudi nekaj slovenskih besed. Prisluhnite, kakšno pesem je Sloveniji poklonil glasbenik Jimmy Horzen po tem, ko je obiskal našo prelepo deželo. Hvala Jimmy za čudovito reklamo!
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Beautiful song. Thank you Jimmy for that honor ...
0
Marijana Knez
Pred 3 tedni
Slovenija je cudovita, res, veliko ljudi, vse vec, se zaveda njenih lepot in posebnosti.
0
Zdenka Ambrož
Pred 3 tedni
Da jo tujci bolj spoštujejo kot lastni narod, je že dolgo znano. moraš v tujino, potem veš kaj je domovina. Lepa pesem, čeprav ne razumem jezika- angleščine
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaVIDEO: Prizor sredi gozda navdušil Slovence! Poglej, kaj je posnela kameraKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceTakšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeVIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Malčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!Psička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuBlagajničarka iz Srbije roparju dala vetra, ko jo je napadel z izvijačemHodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!Nekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Drama na tekmi v Stožicah: Slovenija po preobratu do zmage nad IzraelomVIDEO: Prihod nevihte v Puli, oblaki so izgledali kot pošastVIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeNa avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznika10-letna deklica prevzela sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Kakšen šok za voznika: Pred policistom zaradi avtovleke končal na strehi