VIDEO: Američan tako navdušen nad Slovenijo, da je o naši deželi napisal pesem

Tujci so nad lepotami naše prelepe Slovenije več kot očitno navdušeni, kar dokazujejo tudi podatki turističnih agencij. Najbolj jih prevzamejo naravne lepote in sama urejenost ter čistost Ljubljane.

Enega izmed turistov iz Združenih držav Amerike je naša prelepa Slovenija tako prevzela, da je o njej napisal celo pesem!

Američan Jimmy Horzen je to poletje skupaj z družino obiskal našo državo, nad Slovenijo pa bil tako navdušen, da je o njej celo napisal in zapel pesem, ki nosi naslov "Slovenia".

Sam se ukvarja z glasbo in pisanjem polk, pesem "Slovenia" pa je napisal kmalu zatem, ko se je vrnil z dopusta.

Pesem je zapel v angleškem jeziku, v besedilu pa lahko slišimo tudi nekaj slovenskih besed. Prisluhnite, kakšno pesem je Sloveniji poklonil glasbenik Jimmy Horzen po tem, ko je obiskal našo prelepo deželo. Hvala Jimmy za čudovito reklamo!
0
JeklenaPest
Pred 22 tedni
Beautiful song. Thank you Jimmy for that honor ...
0
Marijana Knez
Pred 22 tedni
Slovenija je cudovita, res, veliko ljudi, vse vec, se zaveda njenih lepot in posebnosti.
0
Zdenka Ambrož
Pred 22 tedni
Da jo tujci bolj spoštujejo kot lastni narod, je že dolgo znano. moraš v tujino, potem veš kaj je domovina. Lepa pesem, čeprav ne razumem jezika- angleščine
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Medicinska sestra šokirala z resnico o smrtonosnem virusu iz KitajskePosnetek 4-letne deklice iz Slovenije senzacija na spletu: Tako je deskala na snegu!VIDEO: Potegavščina iz Slovenije: Tako je med spanjem šokirala fanta!Tako je Luka Dončić izpolnil željo Bryantovi hčerki, ki je umrla v nesrečiSMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Ganljiv nastop: 6-letna deklica svetovno uspešnico zapela skupaj z mamo!VIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!Kamera v policijskem vozilu posnela šok: Trčil je v stoječ tovornjak!Izredna novica: Tako izgledajo protesti na cestah v Kamniku po odstopu Šarca!VIDEO: Slovenski policist pešca prijel za glavo, nato je sledila lekcijaVIDEO: Milan Kučan poskrbel za cvetko: To je izjavil ob odstopu Šarca!Papiga iz Hrvaške spet poskrbela za smeh: To je počela ob lastniku!Ott Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluVodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoVoznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Turčijo prizadel uničujoč potres, splet obkrožili grozljivi posnetkiV helikopterski nesreči umrl Kobe Bryant, svet pretresli prizori tragedijeLuka Dončić med tekmo zajokal: Tako so se poklonili Kobeju Bryantu!Nastop mlade Kaje obkroža Slovenijo: Tako je zaigrala skladbo Avsenika!Kolesarka posnela prizor, ki lomi srce: Lastniki so ob cesti odvrgli kužka!Klemen Slakonja zapel kot Oliver Dragojević: Parodija je nasmejala Slovence!Rafael Nadal v glavo zadel deklico: Opravičil se ji je s poljubom!