VIDEO: Ana Soklič evrovizijsko pesem "Amen" zapela s Perpetuum Jazzile

Priljubljena slovenska vokalna skupina Perpetuum Jazzile je te dni moči združila s slovensko pevko Ano Soklič, ki bo letos Slovenijo zastopala na izboru za pesem Evrovizije.

Predstavila se bo v prvem predizboru 18. maja 2021 s pesmijo "Amen", stavnice pa žal ne napovedujejo preboja v finale.

V preteklih dneh je na spletu pristal video posnetek, pri katerem je Ana Soklič svojo pesem "Amen" zapela skupaj s člani vokalne skupine Perpetuum Jazzile. Prizore za videospot so posneli na Bledu, celotna pesem pa je izvedena v vokalni izvedbi.

Ana Soklič je za medije dejala, da je bilo sodelovanje magično, prav takšno pa je bilo tudi prizorišče snemanja videospota - kadre so posneli tudi na dvorišču blejskega gradu, ki ponuja dihjemajoči razgled nad jezerom in okolico.

Prisluhnite čudoviti vokalni izvedbi pesmi "Amen", pri kateri so moči združili Ana Soklič in člani vokalne skupine Perpetuum Jazzile. Bodo z nastopom navdušili tudi tebe?
0
Alen Kolar
Pred 2 tedni
morda bi kdaj napravili verzijo z besedilom v slovenščini ???
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Zgleda, da Ani ležijo pesmi z mnogo forta in fortissima...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Mama gorila ganila svet: Tako se je odzvala, ko je videla dojenčka!Mačka, ki sosedom krade stvari: Posnetek je uspešnica na spletu!Ženska na gorski cesti srečala skupino prijaznih psovVIDEO: Avdića nasmejali do solz: Takšno pismo je Deželaku prebral njegov sin!Mačka jedla hrano psa, nato jo je zalotil med krajoLastnik je na pašniku poklical krave: Poglej, kako so se odzvale živali!Hofer z oglasom obkroža Slovenijo: Predstavili so novo pesem!Na plaži jo je zaprosil za roko: Prijateljica se je osmešila pred kamero!Mali prašiček iz Slovenije ni mogel zaspati, posnetek je uspešnica na spletuVIDEO: Najbolj nor koš med NBA tekmo? Dosegel ga je Luka Dončić!VIDEO: Ana Soklič nastopila na evrovizijskem odru na NizozemskemMoški iz BiH zgradil hišo, ki se obrača: Poglejte si njegovo stvaritev!Moški vstopil v telovadnico, da bi pretepel trenerja: Takoj mu je bilo žal!VIDEO: Saša Lendero navdušila s posnetkom: Njen mož je pokazal pevski talent!Rešili so sestradano psičko: Ležala je na kupu razbitin!Posnetek dveh norcev obkroža splet: Skočila sta z vrha vetrne turbine!VIDEO: Slovenec posnel trenutek, ko se je v dolini Vrata sprožil plazLastnik mačkam naredil dvigalo: Posnetek je uspešnica na spletu!Švercanje turistov čez hrvaško mejo: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač zapel kot slovenski glasbeniki: Parodija, ki te bo nasmejala!Dramatičen posnetek s poljske avtoceste: Tovornjaku je razneslo gumo!VIDEO: 18-letna Polona v Sanjski moški izgubila živce: Padale so ostre besede!Druga vaja Ane Soklič na Evroviziji 2021: Takšno napako ji očitajo gledalci!Deček na električnem skiroju grdo trčil v ograjoPosnetek volkulje in njenih mladičkov iz Slovenije: Prizori ti polepšajo dan!