VIDEO: Angleži objavili posnetke slovenske atrakcije, njihov podvig ti vzame sapo

Te dni je na spletu pristal še en video posnetek, v katerem so bili tujci prevzeti nad eno izmed izjemnih atrakcij v naši prelepi deželi.

Skupina fantov iz Anglije se je namreč povzpela na dimnik v Trbovlju, ki velja za najvišji dimnik v celotni Evropi.

Video posnetek je na spletu že prava senzacija, saj je v pičlem tednu dosegel skoraj pol milijona ogledov. Mnogi so ob prizorih ostali brez sape, saj je pogled z najvišjega dimnika v Evropi resnično dihjemajoč!

Fantje so posneli svojo pot na dimnik vse od začetka, pa do konca, svoj podvig pa so posneli tudi z dronom.

Ko boste videli, kakšnim prizorom so bili priča fantje na 360 metrov visokem Trboveljskem dimniku Termoelektrarne Trbovlje, boste nad posnetkom tudi sami navdušeni. Bi si njihov podvig kdo upal ponoviti?
0
Franjo Erman
Pred 26 tedni
hoja po progi je skoraj bolj nevarna
0
JeklenaPest
Pred 27 tedni
Sem mislil, da se bo kateri ojunačil in dol skočil s padalom. Ker eni so to že naredili...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet