VIDEO: Angleži objavili posnetke slovenske atrakcije, njihov podvig ti vzame sapo

Te dni je na spletu pristal še en video posnetek, v katerem so bili tujci prevzeti nad eno izmed izjemnih atrakcij v naši prelepi deželi.

Skupina fantov iz Anglije se je namreč povzpela na dimnik v Trbovlju, ki velja za najvišji dimnik v celotni Evropi.

Video posnetek je na spletu že prava senzacija, saj je v pičlem tednu dosegel skoraj pol milijona ogledov. Mnogi so ob prizorih ostali brez sape, saj je pogled z najvišjega dimnika v Evropi resnično dihjemajoč!

Fantje so posneli svojo pot na dimnik vse od začetka, pa do konca, svoj podvig pa so posneli tudi z dronom.

Ko boste videli, kakšnim prizorom so bili priča fantje na 360 metrov visokem Trboveljskem dimniku Termoelektrarne Trbovlje, boste nad posnetkom tudi sami navdušeni. Bi si njihov podvig kdo upal ponoviti?
0
Franjo Erman
Pred 12 tedni
hoja po progi je skoraj bolj nevarna
0
JeklenaPest
Pred 13 tedni
Sem mislil, da se bo kateri ojunačil in dol skočil s padalom. Ker eni so to že naredili...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Pismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli RomiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!VIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!SMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...VIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboMislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenjeSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklep