VIDEO: Anja Ramšak se je javila preko posnetka: To je povedala o svoji službi!

Radijska voditeljica Anja Ramšak, ki jo poznamo prek radijske postaje Radio 1, je po daljši odsotnosti na spletu objavila nov video posnetek.

V njem je razkrila, kako se počuti po daljšem dopustu, gledalcem pa obljubila, da se vrne po novem letu.

"Veseli december je tukaj in tukaj so tudi vesela Anja in njene rože. To sem sedaj počela nekaj mesecev. Vzgajala rože, med drugim tudi to monstero, ki sem jo dobila od sestre in je imela tri liste, sedaj pa je pognala zelo bogato in plodovito, kar me zelo veseli," je na začetku video posnetka povedala simpatična voditeljica.

Po besedah urednikov na Radiu 1 bo Anja Ramšak pomagala tudi pri pripravi 28-urnega dobrodelnega maratona, kjer ima neprecenljive izkušnje iz preteklih let.

Prisluhnite, kaj je v prvih dneh prazničnega decembra povedala simpatična voditeljica Anja Ramšak, ki si je pred meseci vzela daljši dopust zase.
0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Lahko bi nam privoščili kakšno bolj kvalitetno Anjino sliko, namesto Lorelline, ker je Anja mnogo lepša in zanimivejša...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Psička je prebudila lastnika: Posnetek ima že 25 milijonov ogledov!Moški obvaroval svojo ženo, ko so v njegov dom vdrli trije lopoviVIDEO: Mož učil Slovenko, kako skuhati riž: Posnetek je doza smeha!Vojaški pes ni hotel zapustiti lastnika: Njegova poteza je ganila svet!Bratec se med petjem pridruži sestrici: Posnetek je uspešnica na spletu!VIDEO: Luka Dončić navdušil ob zvoku sirene: V nekaj sekundah dosegel 5 točk!Lev prijatelja psa prosil za odpuščanje: Posnetek ima 70 milijonov ogledov!Jagenjček pred kamero pokazal plesne korake: Prizor ti bo polepšal dan!Lastnik posnel mačke in pse ob ovirah: Posnetek ima že 45 milijonov ogledov!Pristanek letala na najbolj nevarnem letališču na svetuDojenček v živalskem vrtu srečal leva: Posnetek ima 30 milijonov ogledov!25-letnik na talentu zapel znano uspešnico: Navdušil je vse sodnike!Slovenski policisti objavili divjo vožnjo: Drvel je skoraj 200 km/h!Smučar se je spustil z vrha gore: Tako se je za njim pognal kuža!VIDEO: Dramatični prizori s slovenskih avtocest: Poglej, kaj so ujele kamere!VIDEO: Kučan veselo prepeval v družbi Kreslina: Zapeli so partizansko pesem!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Krek in Kacin: Nasmejali se boste do solz!Grozljiva nesreča na WRC Monte Carlo: Dirkalnik poletel v prepad!Sosed je roparjem prekrižal načrte, ustavil jih je z ograjoVIDEO: Drama sredi Ljubljane: Želela je vstopiti brez PCT, varnostnik ponorel!Dojenček je jokal ob labradorcu: Poglej, kako ga je kuža potolažil!Kamere posnele napad medveda: Moški je pred njim rešil psa!Grozljiv posnetek alpinistov: Tako nevarna je lahko hoja po zasneženih gorah!Mačka je skočila z okenske police, nato se ji je vdrla strehaSrhljiv prizor iz ruske mrtvašnice: Kamera posnela moškega, ki je oživel!