VIDEO: Anja Ramšak se je javila preko posnetka: To je povedala o svoji službi!

Radijska voditeljica Anja Ramšak, ki jo poznamo prek radijske postaje Radio 1, je po daljši odsotnosti na spletu objavila nov video posnetek.

V njem je razkrila, kako se počuti po daljšem dopustu, gledalcem pa obljubila, da se vrne po novem letu.

"Veseli december je tukaj in tukaj so tudi vesela Anja in njene rože. To sem sedaj počela nekaj mesecev. Vzgajala rože, med drugim tudi to monstero, ki sem jo dobila od sestre in je imela tri liste, sedaj pa je pognala zelo bogato in plodovito, kar me zelo veseli," je na začetku video posnetka povedala simpatična voditeljica.

Po besedah urednikov na Radiu 1 bo Anja Ramšak pomagala tudi pri pripravi 28-urnega dobrodelnega maratona, kjer ima neprecenljive izkušnje iz preteklih let.

Prisluhnite, kaj je v prvih dneh prazničnega decembra povedala simpatična voditeljica Anja Ramšak, ki si je pred meseci vzela daljši dopust zase.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Lahko bi nam privoščili kakšno bolj kvalitetno Anjino sliko, namesto Lorelline, ker je Anja mnogo lepša in zanimivejša...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Strogi sodnik Simon prekinil nastop 16-letnice, nato je navdušila v drugem poskusuMoški rešil izgubljenega pujska, ki je plaval sredi morjaMoški je na kajaku klical bele kite: Obiskali so ga in zanj zapeli pesem!Lastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Lastniki so posvojili pasjega mladička: Tako se je odzval starejši pes!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničBrezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoKako izgleda čiščenje dlake pri haskiju? Posnetek je uspešnica na spletu!Kmet s pomočjo stare gume očistil cev: Video posnetek je uspešnica na spletu!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!VIDEO: Reševalci razočarani in jezni: To je počel voznik na slovenski avtocesti!Padalcu se v zraku zapletejo vrvi: Rešil se je zadnjo sekundo!Mama gorila obiskovalcem v živalskem vrtu ponosno kazala mladičkaMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Krava je padla v bazen, reševati so jo morali gasilciNa gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaMoški na Šrilanki lokvanj spremenil v ogrlico: Posnetek ima 5 milijonov ogledov!Slovenski ansambel predstavil poletno pesem: Poslušalci so navdušeni!Posnetek, ki dokazuje, kako hitri plavalci so medvediVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloŽelva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Japonci na talentu navdušili sodnike: Takšen nastop so pripravili s pomočjo vrvi!Janez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!VIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!