VIDEO: Ansambel navdušil s pesmijo o Sloveniji, njihov posnetek jemlje sapo

Ob preteklem prazniku Dneva državnosti je Ansambel Akordi predstavil nov čudovit valček, v katerem je opeval lepote naše Slovenije.

Njihova nova skladba "Bodimo vsi ponosni na Slovenijo" je prava poezija za mnoge ljubitelje narodnozabavne glasbe in lepot Slovenije.

"Valček opisuje v kako lepem koščku sveta živimo, ki premore nepopisne lepote, ki jih ni moč najti drugje širom sveta. Vsak Slovenec, ki morda živi ali dela v tujini, se še kako rad vrača domov. Seveda ne smemo pozabiti, da je naša deželica bila v stoletjih pridobljena s trudom in krvjo, zato je zame sveta in spoštoval jo bom vse dni mojega življenja. Bodimo vsi ponosni na Slovenijo. Želim vam prijetno poslušanje in neskončno lepo poletje," je ob izidu skladbe zapisal Rajko Kelemina, član Ansambla Akordi.

Besedilo za skladbo "Bodimo vsi ponosni na Slovenijo" je napisal mag. Ivan Sivec, glasbo pa Brane Klavžar.

Prisluhnite čudovitemu nastopu fantov iz Ansambla Akordi, ki ga krasi naravnost izjemen videospot, v katerem smo lahko priča številnim naravnim lepotam, ki nam jih ponuja naša prelepa Slovenija.

Delite skladbo naprej, če ste tudi sami ponosni na lepote Slovenije!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Fascinantni posnetki, solo na harmoniki pa kot iz neke čisto tretje pasmi. Današnji trend pač...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"VIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Rusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Jezdila je konja, nato je odprla šampanjec: Takoj je spoznala svojo napako!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!VIDEO: Miha Kordiš omenil Tita, njegovi kolegi so se začeli smejati