VIDEO: Astrologinjo, ki je z zapisom razjezila invalide, soočili z enim od njih

V teh dneh so splet obkrožili zapisi in komentarji mnogih ogorčenih Slovencev po tem, ko astrologinja Ema Kurent v svoji kolumni po mnenju mnogih ni pokazala niti kančka sočutja do invalidnih oseb.

Kolumno so pretekli teden objavili v slovenski reviji Lady, kjer še enkrat opozarjajo, da mnenje astrologinje ne odraža mnenja uredništva.

Kljub temu so sodelovanje z astrologinjo prekinili, prek Facebooka pa je svoje mnenje podala tudi urednica omenjene revije, Anja Plesec Kontrec.


Screenshot, Facebook
In kakšen je celoten zapis astrologinje, ki je tako razjezil številne uporabnike spleta? Prilagamo fotografijo, ki jo je na svojem Facebook profilu objavila Zveza Paraplegikov Slovenije Ljubljana (kolumna iz revije Lady):


V kolumni se je Ema Kurent spraševala o smiselnosti parkirišč za invalide, obenem pa priznala, da na njih večkrat parkira tudi sama. Po njenem mnenju imajo invalidi več časa, kot običajni državljani, saj so največkrat brez službe oziroma so zaposleni za skrajšan delovni čas. To so razlogi, da naj bi invalidi imeli več časa za iskanje parkirišč kot ona, ki je zaposlena za osemurni delovnik.


Povabili so jo tudi v oddajo Svet na Kanalu A, kjer je še enkrat poudarila, da stoji za svojim zapisom in da z njim ni imela slabih namenov. Proti koncu pogovora je v studio na invalidskem vozičku prišel tudi Iztok Mrak iz Društva Distrofikov Slovenije, a se kljub temu ni hotela opravičiti.

Iztok Mrak je ob koncu voditeljici dejal: "Skratka, gospe se ne da pomagat."

Poglejte si izsek iz oddaje Svet, kjer je s svojim mišljenjem astrologinja Ema Kurent še enkrat znova mnoge gledalce pustila brez besed.

-1
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Če so hoteli Kurentovo diskvalificirati, kar je meddrugim bilo več kot očitno, potem bi v studio moral priti kateri drugi invalid, ne pa ta antipatičen neprebavljivi piskajoči Mrak z raztrganimi hlačami, strupenim in nekoliko neotesanim jezikom ter z visokocenovnim vozičkom, ki mu ga država vsake 3 leta zamenja z novim. Z vsem se sicer s Kurentovom ne strinjam, a v tem primeru ima po moje prav. 8% vseh parkirišč rezerviranih za 1,8% imetnikov kartic. Ja seveda, če pa dnevno vidim, kako se s kartico parkira na invalidsko parkirišče, invalida pa ni ne v avtu, ne izven avta. Te privilegije se masovno in neupravičeno zlorablja.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"