VIDEO: Astrologinjo, ki je z zapisom razjezila invalide, soočili z enim od njih

V teh dneh so splet obkrožili zapisi in komentarji mnogih ogorčenih Slovencev po tem, ko astrologinja Ema Kurent v svoji kolumni po mnenju mnogih ni pokazala niti kančka sočutja do invalidnih oseb.

Kolumno so pretekli teden objavili v slovenski reviji Lady, kjer še enkrat opozarjajo, da mnenje astrologinje ne odraža mnenja uredništva.

Kljub temu so sodelovanje z astrologinjo prekinili, prek Facebooka pa je svoje mnenje podala tudi urednica omenjene revije, Anja Plesec Kontrec.


Screenshot, Facebook
In kakšen je celoten zapis astrologinje, ki je tako razjezil številne uporabnike spleta? Prilagamo fotografijo, ki jo je na svojem Facebook profilu objavila Zveza Paraplegikov Slovenije Ljubljana (kolumna iz revije Lady):


V kolumni se je Ema Kurent spraševala o smiselnosti parkirišč za invalide, obenem pa priznala, da na njih večkrat parkira tudi sama. Po njenem mnenju imajo invalidi več časa, kot običajni državljani, saj so največkrat brez službe oziroma so zaposleni za skrajšan delovni čas. To so razlogi, da naj bi invalidi imeli več časa za iskanje parkirišč kot ona, ki je zaposlena za osemurni delovnik.


Povabili so jo tudi v oddajo Svet na Kanalu A, kjer je še enkrat poudarila, da stoji za svojim zapisom in da z njim ni imela slabih namenov. Proti koncu pogovora je v studio na invalidskem vozičku prišel tudi Iztok Mrak iz Društva Distrofikov Slovenije, a se kljub temu ni hotela opravičiti.

Iztok Mrak je ob koncu voditeljici dejal: "Skratka, gospe se ne da pomagat."

Poglejte si izsek iz oddaje Svet, kjer je s svojim mišljenjem astrologinja Ema Kurent še enkrat znova mnoge gledalce pustila brez besed.

-1
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Če so hoteli Kurentovo diskvalificirati, kar je meddrugim bilo več kot očitno, potem bi v studio moral priti kateri drugi invalid, ne pa ta antipatičen neprebavljivi piskajoči Mrak z raztrganimi hlačami, strupenim in nekoliko neotesanim jezikom ter z visokocenovnim vozičkom, ki mu ga država vsake 3 leta zamenja z novim. Z vsem se sicer s Kurentovom ne strinjam, a v tem primeru ima po moje prav. 8% vseh parkirišč rezerviranih za 1,8% imetnikov kartic. Ja seveda, če pa dnevno vidim, kako se s kartico parkira na invalidsko parkirišče, invalida pa ni ne v avtu, ne izven avta. Te privilegije se masovno in neupravičeno zlorablja.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...Pet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...VIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuVIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoSimon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!