VIDEO: Astrologinjo, ki je z zapisom razjezila invalide, soočili z enim od njih

V teh dneh so splet obkrožili zapisi in komentarji mnogih ogorčenih Slovencev po tem, ko astrologinja Ema Kurent v svoji kolumni po mnenju mnogih ni pokazala niti kančka sočutja do invalidnih oseb.

Kolumno so pretekli teden objavili v slovenski reviji Lady, kjer še enkrat opozarjajo, da mnenje astrologinje ne odraža mnenja uredništva.

Kljub temu so sodelovanje z astrologinjo prekinili, prek Facebooka pa je svoje mnenje podala tudi urednica omenjene revije, Anja Plesec Kontrec.


Screenshot, Facebook
In kakšen je celoten zapis astrologinje, ki je tako razjezil številne uporabnike spleta? Prilagamo fotografijo, ki jo je na svojem Facebook profilu objavila Zveza Paraplegikov Slovenije Ljubljana (kolumna iz revije Lady):


V kolumni se je Ema Kurent spraševala o smiselnosti parkirišč za invalide, obenem pa priznala, da na njih večkrat parkira tudi sama. Po njenem mnenju imajo invalidi več časa, kot običajni državljani, saj so največkrat brez službe oziroma so zaposleni za skrajšan delovni čas. To so razlogi, da naj bi invalidi imeli več časa za iskanje parkirišč kot ona, ki je zaposlena za osemurni delovnik.


Povabili so jo tudi v oddajo Svet na Kanalu A, kjer je še enkrat poudarila, da stoji za svojim zapisom in da z njim ni imela slabih namenov. Proti koncu pogovora je v studio na invalidskem vozičku prišel tudi Iztok Mrak iz Društva Distrofikov Slovenije, a se kljub temu ni hotela opravičiti.

Iztok Mrak je ob koncu voditeljici dejal: "Skratka, gospe se ne da pomagat."

Poglejte si izsek iz oddaje Svet, kjer je s svojim mišljenjem astrologinja Ema Kurent še enkrat znova mnoge gledalce pustila brez besed.

-1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Če so hoteli Kurentovo diskvalificirati, kar je meddrugim bilo več kot očitno, potem bi v studio moral priti kateri drugi invalid, ne pa ta antipatičen neprebavljivi piskajoči Mrak z raztrganimi hlačami, strupenim in nekoliko neotesanim jezikom ter z visokocenovnim vozičkom, ki mu ga država vsake 3 leta zamenja z novim. Z vsem se sicer s Kurentovom ne strinjam, a v tem primeru ima po moje prav. 8% vseh parkirišč rezerviranih za 1,8% imetnikov kartic. Ja seveda, če pa dnevno vidim, kako se s kartico parkira na invalidsko parkirišče, invalida pa ni ne v avtu, ne izven avta. Te privilegije se masovno in neupravičeno zlorablja.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!VIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonOtrok v šovu The Voice zapel pesem "Shallow", sodnike je pustil brez besedSmetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smeha13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoOče svojo hčerko v šoli pobral s FerrarijemPijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereSramežljiv najstnik zapel svetovno uspešnico: Sodniki so bili ganjeni!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Splezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Kartel pred policisti pobegnil z letalom: Vzleteli so kar na cesti!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Deček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Košarkar grdo padel na glavo: Nasprotnik je od šoka zajokal!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseOsvajal je ženske sredi Ljubljane: Poglej, kako so ga zavrnile!Modrijani navdušili Slovence: To je njihova nova pesem "Ljubiva"Zmago Jelinčič spet udaril: "Kravje prdce bi lahko lovil in prodajal!"Edo Murić v zadnji sekundi zadel noro trojko, komentator ni mogel verjetiDramatični pristanki in vzleti potniških letal med nevihto CiaraPo presaditvi pljuč je prvič zajela sapo: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!