VIDEO: Avdića nasmejali do solz: Takšno pismo je Deželaku prebral njegov sin!

Včeraj je studio Radia 1 obiskal prav poseben gost - Matej, sin radijskega voditelja Mihe Deželaka.

Zanj je imel posebno pismo, s katerim je razkril, kakšno poletje čaka Deželaka - Radio 1 bo namreč tudi letos organiziral dobrodelno akcijo Deželak = Junak.

Cilj dobrodelne akcije letos je, da zberejo vsaj milijon evrov donacij, ki jih bodo po končani akciji namenili otrokom iz socialno ogroženih družin. Matej je s seboj prinesel pismo, ki je vsebovalo tudi nekaj navodil.

Med prebiranjem navodil pa je bilo eno takšno, ki je nasmejalo vse radijske voditelje, predvsem Denisa Avdića. Pošteno sta se nasmejali tudi Anja Ramšak in Jana Morelj, pred smehom pa se ni mogel vzdržati niti Miha Deželak.

Prisluhnite, kakšno novico je s svojim očetom delil simpatični Matej Deželak. Se boste ob prebranem pravilu nasmejali tudi sami?
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Prisrčno...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za Miho Deželaka: Na cesti so ga ustavili policaji!Do solz sta nasmejala sodnike: Poglej, kaj sta počela na talentu!Nastop, ki je ganil sodnike: Bori se z rakom, na talentu je dobila zlati gumb!Lastnik zasačil kužka, ko je zbežal zdoma: Tako mu je bilo žal!VIDEO: Voznik je parkiral na tujem posestvu: Kmet mu je pokazal hudiča!Moški nahranil mladičke štorklje: Posnetek je uspešnica na spletu!Deželak zajokal ob žalostni zgodbi: Izvedel je, da 18-letnega Bora ni več!Denis Avdić iskreno o Deželaku: Močne besede, ki odpirajo oči in srce!Medvedja družina se je ohladila v bazenu: Posnetek ima že 8 milijonov ogledov!Žensko je odpeljal rešilec: Takšen ganljiv prizor so posneli reševalci!Očka padel s hčerko v naročju: Poglej, kako jo je obvaroval med padcem!Parodija na Sanjski moški: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Dojenčica ni prepoznala očeta, ko si je obril bradoVIDEO: Morski pes v Dalmaciji zaplaval na obaloVIDEO: Posnetek iz Ljubljane: Med napadom so jih posnele varnostne kamere!Prijazen kuža potolažil moškega, ki je pred kratkim izgubil psaVIDEO: Prizor, ki je razjezil Slovence: Takšno nesnago za seboj pušča mladina!Zdravniki so rekli, da 15-letnica ne bo več hodila: Tako je mamo ganila do solz!VIDEO: Francoski buldog lastnika med spanjem pokril z odejoTako navdušena je bila mala deklica, ko je šla z očetom na ribolovNor posnetek kolesarjev in motorista, ki na spletu ruši rekordeVIDEO: Grozljivka na EP: Danskega nogometaša oživljali na igrišču!Oto Pestner zapel legendarno pesem "Čebelar", nastop je navdušil SlovencePosneli morskega psa, ki je preživel veliko bojev v morjuJan Plestenjak navdušil Slovenijo: Prisluhni njegovi novi pesmi "Zgoraj je nebo"