VIDEO: Bepop zapeli ob 20. obletnici smrti Nejca: Zapela je tudi njegova sestra!

Priljubljena glasbena skupina Bepop, ki je 20 let nazaj zabavala številne oboževalce, je znova zaživela leta 2019.

Takrat so se članice Ana Praznik, Alenka Husič in Tinkara Fortuna znova združile, že ob prvem nastopu na Dolenjskem pa so obiskale družino nekdanjega člana Nejca Erazma, ki se je dvajset let nazaj smrtno ponesrečil z motorjem.

Na domu so spoznale Nejčevo sestro Evo Erazem, ki je dekletom predstavila svoja glasbeni talent - pred njimi je zaigrala in zapela pesem "Bohemian Rhapsody" glasbene skupine Queen. Njen talent je dekleta Bepop tako navdušil, da so se odločile, da bodo nekega dne nastopile skupaj.

Prav danes je ob dvajsetletnici smrti Nejca nastala priredba znane uspešnice "Moje sonce", dekletom Bepop pa je ob nastopu pomagala tudi 18-letna Eva Erazem. Prav toliko je bil star Nejc, ko se je dve desetletji nazaj pridružil skupini Bepop.

Eva je ob nastopu dejala, da je zelo vesela, da lahko sodeluje z dekleti, ki jo usmerjajo na njeni glasbeni poti. Nejca žal ni nikoli spoznala, saj se je rodila dve leti po njegovi smrti. Prisluhnite poklonu, ki so ga dekleta Bepop skupaj z Evo Erazem pripravile ob obletnici smrti Nejca.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Večglasje je še kar dobro. Ta boljše telo ima Fortuna, trem otrokom navkljub, nekoliko preveč mesnata pa je Praznikova.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Zgodba 6-letne deklice, ki je ganila Slovenijo: Očka je dojenčka vrgel ob radiator!VIDEO: Deželaku na poti pomagal 99-letni Franc, skupaj sta gonila kvadrocikelVIDEO: Deželaku družbo delal 22-letni Anže, ki je na kvadrociklu igral harmonikoSlovenca nasmejala s posnetkom: Tako je mož potolažil svojo ženo!VIDEO: Deželaku je uspelo, na kvadrociklu je premagal peklenski klanecVIDEO: Deželak poganjal kvadrocikel v dežju: Slabo vreme ga ni ustavilo!Prekinila je sestrino poroko: Razlog je nevesto ganil do solz!Družino med sprehodom presenetila grizli medvedka z mladičkomaFant iz Srbije brezdomca prosil za denar: Posnetek je do solz ganil Balkan!VIDEO: Deželaku je pomagal župnik Martin Golob: Prisluhni, kaj je povedal!Tovornjakar nasmejal s posnetkom, ko so ga na avtocesti kaznovali policistiVIDEO: Kolaps na primorski avtocesti: Vozniki peljali kar v nasprotno smer!VIDEO: Jože Potrebuješ pokazal postopek, kako doma izdelujejo bezgov sokPrenavljali so cesto, Slovenec se je ob zapori peljal kar čez travnikKamera posnela trenutek, ko je oče pred utopitvijo rešil sinaLuka Basi in Deželak zapela skupaj: Pevski talent sta pokazala na kvadrociklu!Mali slonček, ki je komaj shodil, se požene proti turistomNorvežan odnesel zmago na britanskem talentu: Poglej si njegov finalni nastop!Tetover malčku izdelal ponarejeno tetovažo, posnetek ima 2 milijona ogledovPevec skupine Šank Rock zapel eno najlepših balad: Nastop, ki te bo navdušil!Posnetek iz zraka, ki jemlje sapo: Na Madžarskem posnel čredo jelenov in srn!Parodija na slovenske politike: Prisluhni, kako so spremenili znano pesem!Izjemen posnetek Celjana: Tako je z Mercedesom dirkal pri Trbovljah!VIDEO: Nemški policisti se osmešijo pred kamero: Tako so plezali čez ograjo!Okusne sladice iz Kinder Bueno, ki jih pripravimo povsem enostavno