VIDEO: Bepop zapeli ob 20. obletnici smrti Nejca: Zapela je tudi njegova sestra!

Priljubljena glasbena skupina Bepop, ki je 20 let nazaj zabavala številne oboževalce, je znova zaživela leta 2019.

Takrat so se članice Ana Praznik, Alenka Husič in Tinkara Fortuna znova združile, že ob prvem nastopu na Dolenjskem pa so obiskale družino nekdanjega člana Nejca Erazma, ki se je dvajset let nazaj smrtno ponesrečil z motorjem.

Na domu so spoznale Nejčevo sestro Evo Erazem, ki je dekletom predstavila svoja glasbeni talent - pred njimi je zaigrala in zapela pesem "Bohemian Rhapsody" glasbene skupine Queen. Njen talent je dekleta Bepop tako navdušil, da so se odločile, da bodo nekega dne nastopile skupaj.

Prav danes je ob dvajsetletnici smrti Nejca nastala priredba znane uspešnice "Moje sonce", dekletom Bepop pa je ob nastopu pomagala tudi 18-letna Eva Erazem. Prav toliko je bil star Nejc, ko se je dve desetletji nazaj pridružil skupini Bepop.

Eva je ob nastopu dejala, da je zelo vesela, da lahko sodeluje z dekleti, ki jo usmerjajo na njeni glasbeni poti. Nejca žal ni nikoli spoznala, saj se je rodila dve leti po njegovi smrti. Prisluhnite poklonu, ki so ga dekleta Bepop skupaj z Evo Erazem pripravile ob obletnici smrti Nejca.
0
JeklenaPest
Pred 6 dnevi
Večglasje je še kar dobro. Ta boljše telo ima Fortuna, trem otrokom navkljub, nekoliko preveč mesnata pa je Praznikova.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Policisti objavili posnetek fantovščine: Tako so se izkazali prvi posredovalci!Katero je glavo mesto Slovenije? Odgovor tekmovalke iz Srbije je doza smeha!Tilen Artač si je privoščil politike: Poglej parodijo, ki je nasmejala Slovenijo!Upokojenka v solzah poklicala v oddajo: Posnetek klica je ganil Slovenijo!VIDEO: V Piranu snemajo film: Takšno razdejanje so posneli na piranski Punti!VIDEO: Bepop zapeli ob 20. obletnici smrti Nejca: Zapela je tudi njegova sestra!Ulični nastop, ki je navdušil splet: Tako sta fant in dekle zapela uspešnico!Policijskega psa so morali uspavati: Takšno slovo so mu pripravili policisti!Malček je objel psa in mu zapel pesmico: Prizor ti bo ogrel srce!Psa sta v stanovanju tulila v zrak: Za dozo smeha je poskrbel 5-mesečni malček!Tilen Artač priredil slovensko Zdravljico: Ste že slišali njegovo parodijo?Moški je zapel ob osličku: Čudovit odziv živali ti bo polepšal dan!VIDEO: Branko Grims izgubil živce: Tako sta se udarila s Kordišem!Psa sta se igrala skrivalnice: Razplet bo tudi tebi polepšal dan!10-letni sin skočil v bazen: Mamo je rešil pred utopitvijo!Medved je vstopil v trgovino, pred prodajalcem je kradel sladkarijeNajboljše poteze EuroBasketa 2022: Tolikokrat so navdušili slovenski košarkarji!VIDEO: Vrhunci tekme proti Srbiji, ko je Slovenija postala evropski prvakVIDEO: Tilen Artač zapel kot Pero Lovšin: Pripravil je parodijo na RTV Slovenija!Hrček v usta skril devet korenčkov: Posnetek je uspešnica na spletu!Lastnik je hecal svojega haskija: Tako je pes poskrbel za kazen!Tragedija med letalskim mitingom: Posneli trenutek, ko je strmoglavilo letalo!Parodija iz Ljubljane, ki je nasmejala Slovenijo: Prijaviti moramo domačine!VIDEO: Velika napaka med oddajo na RTV: Poglej, kako je težave rešil voditelj!VIDEO: Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Tako je navduševala na veselicah!