VIDEO: Besede Jerneja Šugmana obkrožajo Slovenijo. To je povedal v Naši mali kliniki!

Včeraj je kot strela z jasnega odjeknila novica, da nas je zapustil en izmed največjih slovenskih ikon gledališča in televizije Jernej Šugman. V 49. letu starosti je utrpel srčno kap, za seboj pa pustil dva otroka. Mnogi Slovenci se ga najbolj spomnimo po nanizanki Teater Paradižnik in Naša mala klinika. V obeh nas je zabaval kot vratar Veso.

Ena izmed scen prihaja prav iz serije Naša mala klinika, ko je Jernej Šugman v vlogi Vesota izrekel besede, ki danes obkrožajo vso Slovenijo. Po njegovih besedah se človek ne sme preveč ozirat ne naprej, ne nazaj, ampak uživati in živeti zdaj in danes. Danes je vedno, jutri nikoli. In še kako prav je imel!

Delimo posnetek njegovega razmišljanja še naprej, da se Slovenci znova nalezemo njegovega pozitivnega razmišljanja. Jernej, za vedno boš v naših srcih, tvoje delo pa ne bo nikdar pozabljeno!

Vir: Naša mala klinika, POP TV
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na poroki je hotel zaplesal s svojo mamo. To je šok, ki so mu bili priča gostje!Ženska je iz avtomobila pomahala medvedu. Poglejte si, kaj je storila žival...Policist je žensko prijel za ramo. Ko se obrne, doživi največji šok dneva!VIDEO: Princ Harry in Meghan ostala brez besed! To jima je narisala najstnica...Deček je k sosedu vrgel žogo! Ne boste verjeli, kaj so posneli njegovi starši...Natakarico je prijel za rit! Poglejte si, kako se mu je maščevala...VIDEO: Ne boste verjeli, kakšnemu prizoru so bili vozniki priča v ŽeleznikihNa poroki je zapel kar ženin! Ko boste slišali njegov glas... Prava čarovnija!VIDEO: Vesna in Miha spet poskrbela za smeh, to sta povedala o fačuzijuSnemal je deblo, nato pa ostal brez besed! Poglejte si, kaj je bilo v lesu...VIDEO: Gorski kolesar obnorel svet, skočil je čez kolesarje na Tour de FranceVIDEO: Tujci očarali ves Balkan! Tako so zapeli znano hrvaško uspešnico...Tako so se odzvali Belgijci, ko se je skozi mesto sprehodila družina iz HrvaškeVIDEO: 10-letna 'čudežna' deklica šokirala sodnike! Njen glas je iz drugega sveta...SMEH: Svoja sinova je učila, kako skočiti v bazen! Poglejte si, kaj je sledilo...Potapljač je pod vodo snemal ribo, nato se je zgodilo nepričakovanoSMEH: Balkanec stavkal zaradi služb. To je bila reakcija, ko mu je ponudil delo!VIDEO: Ne boste verjeli, koliko televizij ima doma Jože iz Ljubezni po domače!Kakšno znanje pilota helikopterja! Pristal je na gori, da bi pomagali ranjenimOpazil je psa, ki se je plazil za invalidskim vozičkom. Kar je posnel, obkroža svet...Slovenka z videospotom dviguje pritisk! Ste že slišali njeno novo pesem?Fantek z Downovim sindromom prvi sreča bratca. Poglejte si njegovo reakcijo...Tri deklice so se postavile v vrsto. Ko se obrnejo, nihče ne more zadržati smeha!VIDEO: Oblak zablestel na treningu! Gol je zabil s škarijcami v slogu Ronalda...Starša sta sinu v roke dala pismo. Ko ga je prebral, so mu obraz oblile solze...