VIDEO: Blondinka navdušila s posnetkom: Tako je parkirala svoj tovornjak!

Voznik tovornjaka je spoštovanja vreden poklic, zanj pa se v večini odločajo moški. Kljub večjemu deležu moških poklicnih voznikov v tem poklicu najdemo tudi ženske.

Ena izmed poklicnih voznic tovornjaka je tudi prikupna blondinka, ki s svojimi posnetki navdušuje svet!

Dva tedna nazaj je na Facebook omrežju zaokrožil video posnetek, v katerem je lepa blondinka pokazala svoje znanje ob vzvratnem parkiranju tovornjaka v eno izmed garaž.

Priključeno je imela tudi prikolico, njen podvig pa si je v pičlih 14 dneh ogledalo že več kot 1,2 milijona uporabnikov omrežja Facebook!

Bo simpatična blondinka z znanjem vzvratnega parkiranja tovornjaka navdušila tudi vas? Poglejte si, kako mojstrsko se je lotila omenjenega opravila!
1
JeklenaPest
Pred 15 tedni
Ufffffffffff.., kdo bi si misli! Ampak kako dudo ima..........!!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na prosto je izpustil račke: Odziv živali je doza smeha!VIDEO: Fant iz pekla: Ne boste verjeli, kaj je storil dekletu!Mačka ni vedela, kaj bi z dojenčkom: Konec vas bo nasmejal do solz!Filipinec razjokal sodnike: Zapel je pesem, ki jo pojeta Bocelli in Celine Dion!VIDEO: Slovenec zapel kot Petar Grašo: Njegov nastop ti bo naježil kožo!Na mrzli ulici so rešili buldoga: Da je preživel, je jedel listje!Prizor iz Avstralije obkrožil splet: Izsušena reka je ob dežju znova zaživela!VIDEO: Grozljivi posnetki iz Splita: Hrvati podpirajo morilca!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaMucko posneli ob Newtonovi zibelki: Ukradla je vso pozornost!Voznik ratraka se je stepel s smučarjemTovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!Nažigal je svoj avtomobil, nato mu je eksplodiral motorVoznik avtobusa mislil, da je samVIDEO: Boban zadel trojko, Luka Dončić je vriskal od veseljaLetala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiSMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!17-letnica prevzela splet z angelskim glasom, ko je zapela "Amazing Grace"Klemen Slakonja nasmejal kot Melania Trump: Tako je govoril o Sloveniji!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpniceSosed je zaradi joka poklical policijo: Kriva je bila papiga!Posnetek, ki ogreje srce: Tako so lastniku pomagali pri iskanju kužka!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Tako na fizioterapiji napreduje mali Kris!