VIDEO: Bohinjski župnik dal misliti Slovencem: To je povedal o veselem decembru!

Simpatični duhovnik iz Bohinja, ki s svojimi video posnetki vedno znova navduši Slovence, je tudi v teh dneh dal misliti mnogim gledalcem.

Martin Golob je spregovoril o prihajajočem veselem decembru, gledalce pa s svojimi mislimi še enkrat znova prevzel.

Martin je v video posnetku izpostavil, da že ves december praznujemo na polno, zapravljamo denar, uživamo v lučkah in zunanjem blišču. A prav zaradi tega bomo 25. decembra že utrujeni in vsega naveličani. Na spletu je tako delil svoj recept za veseli december.

Predlagal je, da v decembru spregledamo reklame, lučke in vse hrup. Namesto zapravljanja bo po njegovem mnenju veliko bolje, če se umirimo, kakšno stvar znancem odpustimo, poravnamo spore ter se predvsem posvetimo medsebojnim stikom.

Prisluhnite, kaj je v zadnjem posnetku o veselem decembru povedal simpatični bohinjski duhovnik Martin Golob!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Mama gorila ganila svet: Tako se je odzvala, ko je videla dojenčka!Mačka, ki sosedom krade stvari: Posnetek je uspešnica na spletu!Ženska na gorski cesti srečala skupino prijaznih psovVIDEO: Avdića nasmejali do solz: Takšno pismo je Deželaku prebral njegov sin!Mačka jedla hrano psa, nato jo je zalotil med krajoLastnik je na pašniku poklical krave: Poglej, kako so se odzvale živali!Hofer z oglasom obkroža Slovenijo: Predstavili so novo pesem!Na plaži jo je zaprosil za roko: Prijateljica se je osmešila pred kamero!Mali prašiček iz Slovenije ni mogel zaspati, posnetek je uspešnica na spletuVIDEO: Najbolj nor koš med NBA tekmo? Dosegel ga je Luka Dončić!VIDEO: Ana Soklič nastopila na evrovizijskem odru na NizozemskemMoški iz BiH zgradil hišo, ki se obrača: Poglejte si njegovo stvaritev!Moški vstopil v telovadnico, da bi pretepel trenerja: Takoj mu je bilo žal!VIDEO: Saša Lendero navdušila s posnetkom: Njen mož je pokazal pevski talent!Rešili so sestradano psičko: Ležala je na kupu razbitin!Posnetek dveh norcev obkroža splet: Skočila sta z vrha vetrne turbine!VIDEO: Slovenec posnel trenutek, ko se je v dolini Vrata sprožil plazLastnik mačkam naredil dvigalo: Posnetek je uspešnica na spletu!Švercanje turistov čez hrvaško mejo: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač zapel kot slovenski glasbeniki: Parodija, ki te bo nasmejala!Dramatičen posnetek s poljske avtoceste: Tovornjaku je razneslo gumo!VIDEO: 18-letna Polona v Sanjski moški izgubila živce: Padale so ostre besede!Druga vaja Ane Soklič na Evroviziji 2021: Takšno napako ji očitajo gledalci!Deček na električnem skiroju grdo trčil v ograjoPosnetek volkulje in njenih mladičkov iz Slovenije: Prizori ti polepšajo dan!