VIDEO: Bohinjski župnik dal misliti Slovencem: To je povedal o veselem decembru!

Simpatični duhovnik iz Bohinja, ki s svojimi video posnetki vedno znova navduši Slovence, je tudi v teh dneh dal misliti mnogim gledalcem.

Martin Golob je spregovoril o prihajajočem veselem decembru, gledalce pa s svojimi mislimi še enkrat znova prevzel.

Martin je v video posnetku izpostavil, da že ves december praznujemo na polno, zapravljamo denar, uživamo v lučkah in zunanjem blišču. A prav zaradi tega bomo 25. decembra že utrujeni in vsega naveličani. Na spletu je tako delil svoj recept za veseli december.

Predlagal je, da v decembru spregledamo reklame, lučke in vse hrup. Namesto zapravljanja bo po njegovem mnenju veliko bolje, če se umirimo, kakšno stvar znancem odpustimo, poravnamo spore ter se predvsem posvetimo medsebojnim stikom.

Prisluhnite, kaj je v zadnjem posnetku o veselem decembru povedal simpatični bohinjski duhovnik Martin Golob!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimVidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Mladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuVIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Strela na pašniku zadela kravoMladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Med sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!Grozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!